Eurovision 2024. Topp 3 merkeligste kostymer fra den andre semifinalen [ZDJĘCIA]

Den andre semifinalen i Eurovision 2024 fant sted torsdag 9. mai. Sangere fra seksten land konkurrerte på scenen i Malmö, Sverige. Imidlertid var det kun ti representanter som kvalifiserte seg til den store finalen, nemlig: Dons (Latvia), Kaleen (Østerrike), Joost Klein (Nederland), Gate (Norge), Eden Golan (Israel), Marina Satti (Hellas) , 5MIINUST x Puuluup ( Estland), Nemo (Sveits), Nutsa Buzaladze (Georgia) og Ladaniva (Armenia).

Minn på det Finalen i den 68. Eurovision Song Contest i Malmö finner sted lørdag 11. mai. Konsertsendingen begynner klokken 21.00. Arrangementet vil være tilgjengelig direkte på polsk TV (TVP1, TVP Polonia) og online på TVP VOD.

Topp 3 merkeligste antrekk fra den andre semifinalen
Eurovision

Den andre semifinalen i Eurovision 2024, som den første, ga store følelser til seerne. Ikke bare opptredenene til de enkelte representantene, men også kostymene til artistene vakte oppsikt. Hvem overrasket deg mest? Megara-laget okkuperte førsteplassen i vår rangering. Representanten fra San Marino dukket opp på scenen i en latex-catsuit med fjærermer og et utsvingt skjørt. Hele antrekket var i to farger: svart og rosa. På slutten av forestillingen – til alles overraskelse – stjernen trakk ned skjørtet hennes og avslørte den nederste delen av jumpsuiten. Og denne, må jeg innrømme, var ganske modig. Se for deg selv!

Italieneren Angelina Mango overrasket også. Sangeren – akkurat som representanten fra San Marino – valgte en jumpsuit. Antrekket hennes var imidlertid langt og i en beige og svart nyanse. Eurovision-deltaker matchet det skinnende korsett kombinert med en bodysuit. Mangosko vakte også oppsikt. Italieneren valgte ankelstøvletter på en enorm plattform.

Representanten for Nederland tar tredjeplassen og stenger dermed vår rangering. Joost Klein dukket opp på scenen i Malmö i et blått ensemble bestående av en jakke med karakteristiske utstående skuldre og lange bukser. Interessant måte, Noen
Internett-brukere begynte å se likheter mellom musikerens kostyme og den til den polske representanten – Luna.
En av brukerne av X-plattformen (tidligere Twitter) spøkte til og med. «Polen: Hei Joost, kan jeg skrive leksene dine? Joost: Ja, men pass på at de ikke blir like,» skrev brukeren.

Kilde: Radio ZET

Kristofer Nilsen

General bacon-lærer. Arrangør. Tenker. Faller mye ned. Ekstrem ølnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *