Folkets grande dame Judy Collins ankommer De Roma

Åttitre er Judy Collins, og en verdig folkedame. En status som ikke engang er basert på et imponerende repertoar som låtskriver – selv om hun har skrevet en hel rekke vakre låter, ofte sosialt engasjert. Judy Collins var og er fremfor alt en sublim tolker av andres sanger. Hvis hun spilte inn en sang av deg, var det som en slags ridderlighet.

Hans 29. studioalbum «Spellbound» ble gitt ut 25. februar 2022. Det er det første albumet i hans rike karriere som kun inneholder originale sanger fra hans hånd. Den prisbelønte singer-songwriteren er elsket for sine fantasifulle tolkninger av tradisjonelle og moderne standarder og sine egne poetiske komposisjoner. Hennes fantastiske gjengivelse av Joni Mitchells «Both Sides Now» på hennes anerkjente album fra 1967, «Wildflowers», ble innlemmet i Grammy Hall of Fame. Artister som Rufus Wainwright, Shawn Colvin, Dolly Parton, Joan Baez og Leonard Cohen hedret hennes arv med albumet Born to the Breed: A Tribute to Judy Collins.

Med den anerkjente norske folk-artisten Jonas Fjeld og det mesterlige bluegrass-bandet Chatham County Line, er 2019-albumet «Winter Stories» en samling av klassikere, nye spor og noen overraskelser, med hardtslående vokal, duetter fantastisk og den suverene harmonistemmen til Judy . Judy er en moderne renessansekvinne. Hun skriver, turnerer verden rundt og fostrer nye talenter. Hun er en dyktig maler, filmskaper, plateselskapsleder, musikkmentor og ettertraktet foredragsholder om mental helse og selvmordsforebygging. Hun fortsetter å forvandle musikk til håp og helbredelse som lyser opp verden og taler til hjertet.

Lørdag 5. november kommer Judy Collins til De Roma i Antwerpen for å fengsle deg med sin fortryllende stemme.

Nicolia Hansen

Hipstervennlig matfanatiker. Prisvinnende arrangør. Typisk ølfanatiker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *