Filmkvelder vil bli holdt i latviske byer for å øke bevisstheten blant mennesker med psykiske lidelser

Oktober er den internasjonale måneden for psykisk helse, så besøkende tilbys den norske spillefilmen «Ellings», som er basert på historien om en psykisk syk mann som etter å ha mistet sin eneste kjære – moren, blir selvstendig og gradvis integreres i samfunnet med hjelp fra sosialtjenesten i Oslo.

For å bedre forstå filmen og mennesker med psykiske lidelser, vil deltakerne på arrangementet bli tilbudt en diskusjon med filmekspert Sergej Timonin og en samtale med Arvid Denis – en mann med psykiske lidelser som takket være sosialtjenesten og til andre mennesker , har vellykket integrert, som hovedpersonen i filmen, i samfunnet.

Besøkende vil også bli tilbudt en kort oversikt over arbeidet til Sosialdepartementet, EU-kommisjonen og den norske stat med å skape et inkluderende samfunn, samt en forklaring på viktigheten av støtte fra EU og tilskudd fra EU. det europeiske økonomiske samarbeidsområdet.

Temafilmkvelder vil bli holdt i dag klokken 16.00 i Madona «Vidzeme» kino, 19. oktober klokken 18.00 i Ventspils «Kino Rio», 23. oktober klokken 16.00 i Rēzekne, ved Latgale-ambassaden «Gors» «, samt 25. oktober kl. 18.00 i Jēkabpils. Krustpils på Kultursenteret»

Sonja Ege

Banebryter for mat. Leser. Internett-forsker. Zombie fan. Vennlig gründer. Innadvendt. Nettelsker

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *