FCZ beseiret i Norge

Avdijaj gratulerte av Guerrero etter målet

FC Zurich led et andre tap på rad i gruppe A i Europa League. De sveitsiske mesterne tapte 2-1 i Norge mot Bodö/Glimt.

FCZ, som forsvarte mye, sto imot i litt mer enn pause. Men det endte med at han sprakk. Først på automål fra Selnaes på hjørnespark av Berg (54.), deretter på suksess fra Vetlesen etter en fin offensiv bevegelse fra nordmennene. De vant en 14. seier på rad hjemme på den europeiske scenen.

Zürich kunne ha tettet gapet på den 61. Men Okitas skudd smalt i tverrliggeren. Kort tid etter klarte Brecher et mirakel å unngå 3-0 på et forsøk fra Espejord (64.). Gjestene ga seg selv rett til å tro det etter at Avdijajs scoring ble redusert i det 81. minutt med et vakkert krøllskudd. Men de klarte ikke å snappe utligningen.

Ting blir derfor ikke bedre for protesjene til Franco Foda. I dårlig form i Superligaen (to uavgjorte og seks tap), slått to ganger i Europa League, går FCZ virkelig gjennom en veldig delikat periode.