FC Twente tar over den unge norske midtbanespilleren Kjølø fra PSV | NÅ

FC Twente forsterket onsdag med Mathias Kjølø. Den 20 år gamle norske midtbanespilleren kommer fra PSV og signerer for tre sesonger med opsjon på ytterligere ett år.

Kjølø var fast i Jong PSV. Han spilte hovedsakelig som en defensiv midtbanespiller og var kaptein noen ganger forrige sesong. Det er 75 dueller i Kitchen Champion-divisjonen under beltet hans (fem mål, åtte assists).

Kjølø klarte ikke å bryte seg inn i PSVs hovedlag. Siden debuten 8. november 2020 – han spilte som innbytter i to minutter mot Willem II – var det ikke lenger mulig å spille på førstelaget. I Twente er det muligheter på høyeste nivå.

«Mathias har spilt i Nederland i flere år og snakker språket godt. I likhet med Sem Steijn kommer han fra Eerste Divisie og kan ta neste steg sammen med oss,» sier teknisk sjef Jan Streuer. «En talentfull gutt for fremtiden. Han har sjansen til å vise seg frem i FC Twente.»

Steijn, som også er 20, kommer tilbake i sommer fra ADO Den Haag. Twente har også nylig tiltrukket seg erfarne keeper Przemyslaw Tyton. Han signerte en fri overgang etter en kort periode i Ajax. I tillegg ble leiesoldaten Michal Sadílek permanent overtatt fra PSV.

FC Twente har hatt en flott sesong under trener Ron Jans. Den innenlandske mesteren i 2010 endte på fjerde plass i Eredivisie, og ga ham en billett til Conference League tredje innledende runde.

Natassian Ullmann

Frilans popkulturelsker. Typisk nettguru. Prisvinnende gründer. Hengiven bacon-banebryter. Musikkviter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *