Etter mer enn 2 års pause har flyreiser fra Goleniów til Norges største flyplass returnert

Fly fra det norske flyselskapet opererer igjen på ruten Szczecin-Goleniów – Oslo-Gardermoen. De starter hver tirsdag og lørdag og billettprisene starter på 119 PLN.

På grunn av koronaviruspandemien har det norske flyselskapet trukket seg fra Goleniów. Hun kom tilbake etter 26 måneder, og gjenopptok forbindelsen med den norske hovedstadens hovedflyplass. Det første flyet på denne ruten tok av lørdag 4. juni. Ruten betjenes av 189-seters Boeing 738-800s.

– Det var opptil 172 passasjerer om bord på det innledende cruiset, hvorav 37 % var norske statsborgere, for hvem ankomsten til Vest-Pommern var en mulighet for en kort flerdagers ferie – informerer Elwira Borecka fra flyplassen i Szczecin-Goleniów. – Vi håper at denne forbindelsen vil fortsette å tiltrekke seg et stort antall turister fra de såkalte premiumgruppene.

Du kan også fly fra Goleniów til en liten flyplass i hovedstaden i Norge – Oslo Torp. Transportøren er Wizz Air. Airbus A320 tar av på onsdager og søndager.

Andre veibeskrivelser fra Szczecin-Goleniów lufthavn er: Warszawa (LOT), Warszawa Modlin, Krakow, London Stansted, Dublin (Ryanair), Bergen, Stavanger (Wizz Air). Fra november vil det være mulig å fly til Liverpool (Ryanair).

Kristofer Nilsen

General bacon-lærer. Arrangør. Tenker. Faller mye ned. Ekstrem ølnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *