et sammenstøt Spania-Portugal i League A

Dette er sjokket denne torsdagen. Etter Polen-Wales, onsdag, plassering i Portugal og Spania som kolliderte klokken 20:45 Finalist, i oktober i fjor, mot Frankrike, mottar Spania vinneren av den første utgaven i 2019, i Sevilla.

Portugal kan stille Ronaldo, som har hatt rekorden for landslagsmål siden i fjor (115), forfatter av et rungende hat-trick ved verdensmesterskapet i Russland i 2018, mot samme motstander (3-3) i gruppespillet. «CR7» kan utvikle seg sammen med Bernardo Silva og Joao Cancelo, som nettopp ble kronet til Englands mester med Manchester City.

Schick forventet

I League A vil den andre kampen mot Tsjekkia og Sveits. I Praha vil tsjekkerne, som ikke har kvalifisert seg til VM 2022 i Qatar, regne med sin spiss Patrik Schick, andre toppscorer i det tyske mesterskapet denne sesongen (24 mål).

For Nati som for de andre nasjonene som skal spille VM på slutten av året, må disse League of Nations-kampene tjene som forberedelse til det store planetariske møtet.

I mellomtiden er Dusan Vlahovics Serbia vert for Erling Braut Haalands Norge, to unge toppscorer, i gruppe 4 i League B på torsdag, mens Sverige reiser til Slovenia.

Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *