Erling Haaland (Manchester City) skadet i en fot med Norge

Dette er nyheter som Pep Guardiola og Manchester City kunne ha klart seg uten en uke før oppgjøret mot Liverpool i Premier League. Ved pause i vennskapskampen mellom Norge og Færøyene, torsdag i Oslo (2-0), skadet Erling Haaland høyrefoten mens han forsøkte å ta en ball foran det færøyske målet, voktet av Bardur a Reynatrod , i det 86. spilleminutt.

Sky Blues-spissen vil ikke være i stand til å spille kampen mot Skottland som er planlagt søndag kveld, og teller for den 10. og siste dagen for kvalifiseringen til EM 2024. – Skaden er ikke alvorligberoliger legen i det norske utvalgetmen han har så vondt og motorikken hans er så påvirket at kampen mot Skottland dessverre kommer litt for tidlig.»

En liten vridning i ankelen

Etter kampen sa legen til TV2 at slaget som ble mottatt var likt det Manchester City fikk mot Bournemouth. «Han har en liten vridning i ankelen, hvor han er litt sårbar.han sa. Vi får se hvordan han er i løpet av de neste dagene.» Også Norge-trener Stale Solbakken sa at han ikke hadde fått «ingen instruksjoner fra Pep Guardiola om ikke å spille Erling Haaland» siden han tok ansvar for det norske utvalget, som kan håpe på å kvalifisere seg til EM 2024 via sluttspillet.

Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *