England sprer Hegerbergs Norge (8-0) for å gå videre til kvartfinale

Engelskmennene forventet absolutt ikke en så enkel kamp, ​​nordmennene en katastrofal kveld. Euro 2022-vertslandet knuste Ada Hegerbergs lagkamerater 8-0 i deres andre gruppekamp og kvalifiserte seg derfor til kvartfinalen i konkurransen. Bedre, de kommer garantert til å ende på toppen av gruppen.

For sin andre kamp avgjorde «Lionesses» målet med 6 mål på sine første 8 skudd på mål, og slo, mindre enn 24 timer senere, den franske rekorden med sine 5 mål på førtifem minutter.

«Jeg tror jeg kan være fornøyd i kveld», spøkte trener Sarina Wiegman på en pressekonferanse, som beklaget mangelen på realisme hos spillerne hennes i åpningskampen mot Østerrike. Ugjenkjennelig tok Norge, som ble klassifisert blant de mulige outsiderne før konkurransen på grunn av tilbakekomsten til sine rekker av stjernespissen til Lyon Ada Hegerberg, vann fra alle kanter.

«Jeg skjønte ikke hva som foregikk»

Den første halvtimen var et virkelig mareritt for Maria Thorisdottir, den norske forsvarsspilleren og Manchester United-forsvareren, som forårsaket den — sjenerøse — straffen 1-0, konvertert av Georgia Stanway (12.), satte tilbake i spill Lauren Hemp på 2. -0 (15.) og mistet en ball 25 meter fra målene hans på 3-0 av Ellen White (29.).

«Det er kamper vi planlegger for, vi snakker med spilleren i lang tid, vi forventer at det skal være veldig konkurransedyktig… Men der klarte vi å holde dem borte fra målet vårt, og ærlig talt, det gjorde jeg ikke. forstå hva som foregikk,» innrømmet Wiegman. Det gjør heller ikke nordmennene.

Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *