En norsk prinsesse er forlovet med en kjent sjaman og guru fra USA

Prinsesse Martha Louise er forlovet med sin amerikanske partner Durek Verrett, en selverklært sjaman og guru for kjendiser som skuespilleren Gwyneth Paltrow, meldte Det norske kongelige slott tirsdag.

Martha Louise, 50, fjerde i rekken til tronen etter broren prins Haakon (Haakon) og hans barn, har gitt avkall på de fleste offisielle titler og plikter for å vie seg til private aktiviteter.

«Hans Majestet Kongen og Hennes Majestet Dronningen sender dem sine varmeste gratulasjoner og ønsker dem all suksess i fremtiden,» sa det kongelige palasset i en uttalelse.

Martha Louise har tre døtre fra sitt tidligere ekteskap med den norske forfatteren Ari Behn, som begikk selvmord i desember 2019. Paret ble skilt i 2016.

I 2019 bekreftet prinsessen sitt forhold til D. Verrett (47), også kjent som sjamanen Durek.

Martha Louise brenner for «alternative helbredelsesmetoder» og har et bilde av en eksentrisk personlighet i Skandinavia. Hun hevder å kommunisere med engler, forbereder relevante kurs og skriver bøker.

Verrett, som bor i California, bekreftet engasjementet på sosiale medier.

«Hun sa JA!» skrev han på Instagram.

Parets forhold ble gransket av norske medier og prinsessen ble kritisert for å blande forretnings- og kongefamilieanliggender mens hun promoterte The Princess and the Shaman-taleturné.

Aksel Andersen

Prisbelønnet reiseelsker. Bacon-nerd. Total forfatter. Utøver på sosiale medier. TV-nerd. Matbanebryter. Ivrig leser

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *