En majasbegliem.lv-portal er opprettet for å støtte ukrainske flyktninger – BNN

Bevegelse for å hjelpe ukrainske flyktninger med å finne overnatting i Latvia lettere Jeg vil hjelpe flyktninger opprettet en portal majasbegliem.lvinformerer representanten for bevegelsen, Linda Jákobson.

På portalen inviteres innbyggerne til å søke om bolig som tilbys ukrainere til leie eller gratis. Portalen gir også praktisk informasjon om boligutleiespørsmål.

Port majasbegliem.lv lar utleiere legge ut gratis annonser og direkte nå ukrainske flyktninger med boligtilbud, noe som gir muligheter for sikker kommunikasjon mellom potensiell leietaker og utleier.

Alt informativt materiale er utarbeidet på latviske og ukrainske språk.

På portalen finner du også informasjon om den økonomiske bistanden som er tilgjengelig for leietakere og personer som tilbyr gratis bolig, generell informasjon om husleie, et eksempel på leieavtale på latvisk og ukrainsk, samt en praktisk veiledning for leie av bolig. Foreningen deltok også i utarbeidelsen av dokumentene Husly «Det trygge huset».

Sikre leieprosessen, i samarbeid med senteret mars publisert materiale om hvordan man gjenkjenner og forhindrer menneskehandelsrisiko.

Han var med på å lage portalen Leveranse team med frivillige som skapte TechChill #HackForce som en del av hackathonet.

Portalinitiativet er finansiert av Island, Liechtenstein og Norge gjennom Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS) og den norske tilskuddsordningen. Active Citizens Fund.

Sonja Ege

Banebryter for mat. Leser. Internett-forsker. Zombie fan. Vennlig gründer. Innadvendt. Nettelsker

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *