En annen Xiaomi eksploderte. Denne gangen en ny modell

Xiaomis svarte strek fortsetter – nok en telefon fra dette merket har eksplodert. Denne gangen er det en helt ny topphyllemodell. Heldigvis er det ingen personskader.

For noen dager siden la en indisk youtuber ut på Twitter offside bilder Redmi 6A. Bildene ble ledsaget av den sjokkerende nyheten om at telefonen hadde eksplodert han drepte tanten sin i en drøm. Kvinnen skulle sove med telefonen ved siden av ansiktet, det var en eksplosjon midt på natten.

Selv om youtuber også inkluderte et bilde av det påståtte offeret, dette ektheten av hendelsen er av noen avhører. Tvilen forblir uforklarlig, men den brente Redmi 6A som er synlig på bildene, kan faktisk eksplodere.

Se: Xiaomi eksploderte midt på natten. Kvinnen er død

Kina: Redmi Note 11T Pro eksploderte

Kort tid etter begynte denne sosiale medierapporten å sirkulere Kina video. Denne gangen er det en helt ny smarttelefon – Redmi Note 11T Pro. Xiaomi presenterte det i Kina i mai og det er en av de raskeste telefonene fra Redmi. Hans hjerte er arrangementet Størrelse 8100energien leveres av batteriet 5080mAh med 67W lading.

Den skadede kopien i videoen har en ødelagt skjerm, delaminert kabinett og tydelig brent bakhvor er batteriet.

Hva var omstendighetene rundt hendelsen? Dette er ikke kjent, fordi forfatteren av opptaket han ga ingen tilleggsopplysninger. Dessuten forsvant originalen til filmen fra den opprinnelige kilden, som er den kinesiske siden douyin.com. Det er derfor vanskelig å verifisere ektheten av arrangementet, og Xiaomi-selskapet refererte ikke til det.

Når det gjelder den gamle Redmi 6A, kan flere mulige årsaker til eksplosjonen lett identifiseres – f.eks. billig batteribytte, installert for noen få rupier i en uautorisert tjeneste. Teoretisk sett kan dette også føre til en slik hendelse lade med feil lader eller det som er mindre sannsynlig – overoppheting når telefonen ble trykket av en pute.

Hva kan imidlertid føre til eksplosjonen av Redmi Note 11T Pro – en ny telefon med nytt tilbehør? I tillegg til feil håndtering, oppstår en annen forklaring – en designfeil. De beste smarttelefonene kan varmes opp under drift og lading – så her kan du lete etter ledetråder. På den annen side er dette den eneste rapporten om dette modellutbruddet så langt, så vi er dømt til å gjette.

Se: Xiaomi presenterer Redmi Note 11T Pro-serien. Dette er merkets raskeste smarttelefoner

Se: Apple iPhone X eksploderte ved oppdatering til iOS 12.1

bildekilde: twitter

Kristofer Nilsen

General bacon-lærer. Arrangør. Tenker. Faller mye ned. Ekstrem ølnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *