EM for kvinner i håndball: Frankrike slått ut i semifinalen av Norge

Frankrike, så langt ubeseiret i håndball-EM, deltar ikke i finalen som finner sted søndag i Ljubljana i den slovenske hovedstaden.

En tett kamp

Stor skuffelse for tricolor-teamet! Les Bleues ble utvist av Norge denne fredagen i semifinalen (28-20) i Europamesterskap av håndball. Frankrike, men ubeseiret siden, vil derfor ikke gå til finalen. Etter kampen fra starten klarte ikke franskmennene å ta ledelsen, melder Pariseren. Til pause var de norske foran (12-11), men alt var fortsatt mulig. Situasjonen ble komplisert i andre periode for de blå som lot skandinavene ta en trestegs ledelse (17-20, 43.), deretter fire (19-23, 50.), fem (19-24, 52.) seks (20. -26, 54.), syv (20-27, 56.) og til og med åtte til slutt (20-28).

Det svarte beistet til Blues

Til tross for dette nederlaget klarte Frankrike, olympisk mester, fortsatt å vinne mot Norge, den beste nasjonen i verden av håndball. Europamester og regjerende verdensmester, Norge har vunnet 7 europeiske titler på 9 EM siden 2004. Hun er også kjæledyret til Bleues som ikke har klart å slå et skandinavisk lag siden 2017. «Vi hadde en veldig dårlig andre omgang med for mye teknisk sløsing i angrep. Det tynget moralen vår. Det er klart vi må spille bedre enn det mot en slik motstander.»betrodde Olivier Krumbholz, trener for Bleues på drive med sporter erkjenner at Norge fortjente seieren.

Les allesportsnyheter på Linfo.re

Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *