Diamond League: Ivorianske Murielle Ahouré vinner i Norge

Den regjerende verdensmesteren på 60 meter innendørs, ivorianske Murielle Ahouré, vant torsdag kveld i Oslo, Norge, på slutten av kvinnenes 100 meter finale som teller for den 5. etappen i Diamond League 2018.

Ahouré vant på 10.91, og avsluttet sitt løp på 1. plass foran britiske Dina Asher Smith (2. med tiden 10.92) og Michelle-Lee Ahye fra Trinidad og Tobago som kom på 3. plass med tiden 11,06.

Nigerianske Blessing Okagbare-Ighoteguonor ble nummer 4 i denne finalen i Bislett Games i Oslo i fravær av noen store navn som amerikanske Tori Bowie, ivorianske Marie-Josée Ta Lou samt Elaine Thompson fra Jamaica og Dafne Schippers fra Nederland.

På slutten av denne Oslo-etappen har Murielle Ahouré totalt 20 poeng på resultattavlen for 100m-arrangementet, og inntar 1. plass på rangeringen. Hun blir fulgt av sin landsmann Marie-Josée Ta Lou (2. med 16 poeng) og nigerianeren Blessing Okagbare (3. med 14 poeng).

Med to finaler spilt for hver, inntar Elaine Thompson og Dafne Schippers henholdsvis 4. og 6. plass på denne rangeringen. Når det gjelder Tori Bowie, er hun fornøyd med 9. plassen med én finale til gode.

Byen Stockholm i Sverige er vertskap for den 6. etappen av Diamond League 2018 om tre dager (10. juni).

CK/ls/APA



Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *