Det var ikke så bra ennå. Steam bryter gjennom en magisk barriere

Spillerpopulasjonen vokser og Steam har slått nok en rekord. Plattformen brøt vellykket gjennom den magiske barrieren.

Steam har konsekvent slått nye rekorder de siste årene. Det viser bare hvordan spillmarkedet fortsetter å vokse og hvordan spillerne selv vokser over hele verden. I går forbedret Valves plattform nok en gang sitt beste resultat, og brøt gjennom den magiske barrieren.

Steam slår rekorden

I går (23. oktober), rundt klokken 16.00 polsk tid, slo Steam rekorden for antall brukere som er koblet til samtidig. Plattformen klarte til slutt å bryte baren til 30 millioner mennesker. Riktig poengsum er 30 032 005 spillere koblet til plattformen samtidig. På denne måten klarte vi å slå resultatet til 29 986 681 personer, nådd i mars 2022.

Steam har slått spillerrekorden

Det som er verdt å fremheve er antallet Steam-brukere som er logget på, ikke antall personer som spiller samtidig. På den tiden hadde bare 8,5 millioner mennesker faktisk startet produksjonen. Dette endrer ikke det faktum at rekorden er rekord og det viser at antall spillere over hele verden fortsetter å vokse. En annen mulighet til å forbedre dette resultatet vil være under årets utsalg, eller i anledning Halloween eller jul.

Se: Meldinger skjult i bildene av Silent Hill. De avkjøler blodet i venene

Se: Resident Evil 4 Remake på det første spillet. Det ser veldig godt ut

Bildekilde: Photo Oz / Shutterstock.com

Tekstkilde: Toms materiale

Kristofer Nilsen

General bacon-lærer. Arrangør. Tenker. Faller mye ned. Ekstrem ølnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *