Det latviske akesportlaget skal til «den første isen» i Norge

Lørdag 1. oktober reiser det latviske akesportlaget til treningsleiren i Lillehammer for å gjennomføre de første treningsløpene på isbanen. Leiren vil foregå over fem dager – fra 3. til 7. oktober, opplyste Latvian Luge Sports Federation.

Innholdet fortsetter etter kunngjøringen

Reklame

Latvisk akesportslag drar sterkt til treningsleir i Norge – Herrer-Berzins, Christer AparjodElina Ieva Vitola, Aparjode søtsakerSigita Bērziņa, tre doble mannskaper – Mārtiņš Bots/Robert PlumeEduards Ševis-Mikelševits/Lūkas Krasts, Anda Upīte/Sanija Ozoliņa – samt junior Franceska Bona.

Generalsekretær i Latvian Luge Sports Federation Kristaps Mauriņš sier at banen vil være veldig travel den første og en halv uken. «I programmet jeg så vil banen gå fra syv om morgenen til åtte om kvelden. Norge vil ha både store og små land – østerrikere, italienere, tyskere, kanadiere, hvis jeg ikke tar feil, amerikanere også. rushes til den første isen i Norge. Dette er en veldig viktig leir, fordi det 54. europamesterskapet arrangeres på Lillemammer i midten av januar,» forklarte Mauriņš. «Mange av våre unge utøvere har ennå ikke vært på den norske banen. Det viktige i disse fem dagene er for det første å få tilbake kjøresansene. For det andre at ungdommene blir kjent med banen og forstår hva som bør gjøres i hvilket hjørne.»

Det latviske landslaget vil ha dager hvor det vil være én banetrening per dag og dager hvor begge treningsøktene vil foregå på banen. Sammen med banetrening vil idrettsutøvere fortsette å jobbe med å forbedre sin fysiske tilstand.

Sonja Ege

Banebryter for mat. Leser. Internett-forsker. Zombie fan. Vennlig gründer. Innadvendt. Nettelsker

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *