De Grønne forbereder seg i tide til treningskampen for Orange Women mot Norge | Fotball

De oransje kvinner vil kunne kalle på Jackie Groenen tirsdag under vennskapskampen mot Norge. Paris Saint-Germain-midtbanespilleren trente ikke søndag og hoppet over treningskamper på fredag ​​på grunn av fysiske problemer.

Landstrener Andries Jonker fortalte på sin digitale pressekonferanse mandag at alle medlemmene i hans 24-mannslag var tilgjengelig for oppvisningskampen med nordmennene, inkludert de grønne. Kampen spilles i Haag tirsdag.

Nederland starter med en betydelig modifisert tropp. Etablerte navn som Vivianne Miedema, Lieke Martens, Stefanie van der Gragt, Dominique Janssen, Lineth Beerensteyn og Shanice van de Sanden er ikke til stede.

Martens, Van der Gragt og Janssen har fått hvile av Jonker i denne internasjonale perioden, mens Van de Sanden er skadet. Miedema ble sykmeldt forrige mandag, hvoretter Beerensteyn forlot treningsleiren på grunn av private forhold. Søndag var det kansellering av Katja Snoeijs, skadet. Hun var nettopp blitt innkalt for å erstatte Miedema.

For Orange Women er vennskapskampen mot Norge den første og eneste kampen i denne perioden med landskamper. Nederland skulle også trene mot Zambia torsdag, men den kampen ble avlyst da det zambiske laget ikke kunne få spillernes visum. I stedet spilte Orange én omgang mot både ADO Den Haag (3-0 seier) og Feyenoord (0-0) kvinner.

Nederland-Norge begynner klokken 20 på tirsdag og spilles på hjemmestadion til ADO Kitchen Champion Division-klubben Den Haag. Før kampen trekker spillere fra begge land oppmerksomhet til brystkreft. De oransje internasjonale lanserte initiativet etter at fysioterapeut Kim Blewanus ble diagnostisert med brystkreft.

Natassian Ullmann

Frilans popkulturelsker. Typisk nettguru. Prisvinnende gründer. Hengiven bacon-banebryter. Musikkviter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *