Darko Kovacevic snakker om de serbiske spillerne til Juventus |Juventus-fr.com

Darko Kovacevic er en tidligere serbisk spiss for Juventus. Ved mikrofonene til Gazzetta dello Sport snakket han om de serbiske spillerne i klubben, nemlig Filip Kostic og Dusan Vlahovic og deres prestasjoner som er forskjellige i utvalg. Oppdag uttalelsene hans i denne artikkelen.

En annerledes prestasjon i utvelgelse og i Juventus?

«En annen Vlahovic? Ja og enda en Kostic, legger jeg til. Fortjenesten til trener Stojkovic, som gjør en utmerket jobb. Dagens Serbia er et tøft lag som spiller bra og har mange unge talenter.«

Juventus dårlige sesong:

«La oss ta det med ro. Sesongen har akkurat startet og skader har plaget Juve. Selvfølgelig er det ubestridelig at ting for øyeblikket ikke går i riktig retning.«

Massimiliano Allegri den skyldige?

«Når et lag er dårlig, blir alle slitne. Jeg har ikke råd til å kritisere en trener som har vunnet like mye som Allegri, og jeg er sikker på at med returen til Chiesa og Pogba vil vi se en annen Juve. Jeg tror at Dusan rett og slett led av prestasjonsangst. Jeg husker at jeg tilfeldigvis ikke scoret på 3 måneder. Jeg registrerte meg, prøvde og… Ingenting. Her kan Vlahovic ha hatt en lignende periode. Han har ikke scoret siden 15. august, men Norge-målet mot Serbia vil gjøre mye godt for ham.«

Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *