Dag 3 av de 4 dagene i Nijmegen: «Kjempe i et tett tempo»

Hein, redaktør for MAX Today, vil være vertskap for 4 Days of Nijmegen for første gang i 2023. Som tidligere beboer på et hybelrom på Via Gladiola, er det nå på tide å ta turen selv. Slik håper han å vinne det ettertraktede korset etter 4 dager. Dette er hans dag 3-rapport.

Dagen for de syv høyder av de 4 dagene

«Enda en dag 3 av 4Daagse, som tar oss langs Zevenheuvelenweg til Groesbeek. Noe å se frem til og noe å se frem til. Heldigvis uteble regnet som ble meldt ved start, men de tilbakelagte kilometerne begynte å telle. Leggene mine er de første som protesterer, resten av bena begynner å bli tunge også. Heldigvis finnes det et middel mot dette: å trampe hardnakket i hardt tempo.

Sammen med stedsnavn med M

«På denne måten passerer vi det ene stedsnavnet etter det andre med en Mr. Malden, Molenhoek, Mook, Middelaar, Plasmolen, Milsbeek og Gennep. Denne gangen kommer hjemmefronten til Ottersum for å gi oss ny energi.

Heroiske rullestolsyklister på Zevenheuvelenweg

«Så stiger åsene i Groesbeek opp, med Zevenheuvelenweg ved enden. Utfordrende, spesielt for heroiske rullestolførere, men vi kommer oss gjennom oppover- og nedoverbakker. De norske soldatene gir oss rytmen, det entusiastiske publikum gjør resten.

Zevenheuvelenweg er til tider ganske bratt.

150 kilometer av de 4 dagene i beina

«Hjemmefronten dukker også opp i enden av Zevenheuvelenweg. Jeg vet nå at det er en skytsengel… Etter det tar vi en lang æresrunde gjennom Nijmegen. 150 kilometer på klokka, for å prøve å nå siste stopp Via Gladiola.

Nysgjerrig på Heins rapport fra dag 2? Du kan lese den her.

(Bilder: MAX Today-redaktørene)

Natassian Ullmann

Frilans popkulturelsker. Typisk nettguru. Prisvinnende gründer. Hengiven bacon-banebryter. Musikkviter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *