Blues skuffet, men ikke beseiret

De olympiske mesterne anerkjente søndag kveld nordmennenes overlegenhet etter nederlaget i finalen.

Tårer og mye skuffelse for det franske laget søndag kveld i Granollers etter tapet i finalen i verdensmesterskapet. Med sin erfaring og bevisst på å ha kommet over en mer konsekvent motstander, slo ikke Olivier Krumbholz rundt busken da han kommenterte nederlaget til spillerne hans mot Norge (22-29). «Vi sporet av på slutten av første omgang, eller så ødela vi mange ting, det er kampens vendepunkt, han plantet uten å vippe et øyelokk ved mikrofonen til beIN Sports om en sekvens der gullvinnerne ved OL i Tokyo sist Sommeren sank ledelsen fra 16-10 til 16-12 til pause. Nordmennene hadde kraften, kontinuiteten og vi hadde en dårlig andre omgang.»

Det franske laget ble slått i verdenscupfinalen søndag. PAU BARRENA / AFP

På spørsmål om sinnstilstanden til spillerne hans i pausen og en mulig overtillit i garderoben, strøk den 63 år gamle teknikeren denne hypotesen til side. «Vi ble rett og slett overmatchet og jeg følte ikke at jentene var ute av kampen, men vi startet andre omgang med å slippe inn mål og det påvirket moralen vår. » Mening delt av halvsenteret Estelle Nze Minko ved mikrofonen til TF1: «Når vi kommer tilbake fra garderoben, er vi ikke i det, de kommer tilbake veldig raskt og vi har det vanskelig gjennom hele kampen. Vi er veldig skuffet, men vi gikk glipp av kampen vår. Det er den dårligste halvdelen vi har hatt i hele konkurransen. Vi har hatt et flott løp til tross for alt. Jeg håper at vi om noen dager husker hvor langt vi har kommet. »

Et tilbakeslag som på ingen måte endrer ambisjonene til det franske laget og dets trener. «Frankrike vil komme sterkere tilbake, det er en god leksjon for de unge spillerne som tok sin første finale. Jeg tror du må kunne gjenkjenne når du har blitt beseiret av en motstander som har vært bedre enn deg. Dette var saken mot Norge. «God spiller.

Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *