I Riga står sveitsiske hockeyspillere imot Norges kontring og vinner nok en «tørr» seier

Den andre seieren kom søndag i verdensmesterskapet i Riga, og igjen etterlot hans eget mål ubesvart Sveitsisk ishockeylag.

Innholdet fortsetter etter kunngjøringen

Annonse

I gruppe B-kampen vant de sveitsiske hockeyspillerne, takket være en vellykket start, 3:0 (2:0, 0:0, 1:0) mot seige Norge, som igjen gikk på sitt andre nederlag.

Sveits sine mål ble scoret av Dario Simeon, Andrea Glauser og Nino Niederreiter, som satte den tredje pucken i et tomt norsk nett.

Som favoritter startet de sveitsiske hockeyspillerne denne kampen i dominerende stil – i første periode tok Norge kun ett skudd, mens motstanderne kastet to pucker. I tillegg måtte keeper Jonas Arnzens ta del i kampen flere ganger.

Situasjonen endret seg mye i andre og tredje periode. Delvis takket være flertallet utlignet Norge kampen, men satte press på Sveits mål selv med de samme formasjonene. I en av episodene traff også nordmennene stolpen, men Niederreiters presise skudd i et tomt mål satte en stopper for innsatsen.

Med seieren har Sveits nå seks poeng på to kamper og ligger øverst i gruppe B med et målforhold på 10:0.

Norge – Sveits 0:3 (0:2, 0:0, 0:1)
Målscorere: Dario Simion (8:13 minutter, 0:1), Andrea Glauser (19:28 minutter, 0:2), Nino Niederreiter (57:46 minutter, 0:3, tomt mål)
Avslag: 10 – 14
Skudd på mål: 14 – 26

Finner ikke plasseringskode for nøkkel etter_artikkel.

Finner ikke plasseringskode for nøkkel m_news.