Verktøyet mot rynker og cellulitter

skjønnhetstrend

Bruken av kollagentilskudd er tendens i skjønnhetens land, og det er ikke overraskende. Resultatene er fantastiske. Folk sverger til fordelene ved å bruke kollagen daglig for å øke naturlig kollagenproduksjon. Vitenskapelig bevist å opprettholde hudens elastisitet, gjøre huden jevnere, mykere og mer smidig, redusere fine linjer og rynker og visne cellulitter. Det norske Oslo Skin Lab har overbevist mange kvinner med The Solution™ Beauty Collagen til å bremse hudens aldringsprosess og få huden til å se friskere ut, med fantastiske resultater. Fashionchicks Jane (34) er fortsatt veldig entusiastisk etter to års daglig bruk.

kollagen

Proteinkollagen er naturlig tilstede i bindevevet ditt og gir fasthet og elastisitet til huden din. Dessverre reduseres produksjonen av kollagen allerede med 1 til 2 % per år fra fylte 25 år og den naturlige aldringsprosessen starter. Jo mer du kommer i kontakt med UV-stråler, jo raskere går denne prosessen og du kan se det på huden din i form av fine linjer og rynker. Ved å ta et kollagentilskudd som LøsningenTM Ved å bruke den kan du stimulere produksjonen av kollagen i kroppen slik at de fine linjene og rynkene fylles ut igjen og derfor blir mindre merkbare.

LøsningenTM

Tilskuddet består av 2,5 gram hydrolysert kollagen i pulverform og kommer i poseform – også veldig praktisk for på farten eller på reise! Den er luktfri og smakløs, så du kan ganske enkelt blande den med maten eller drikken; gjør det til en daglig rutine som er lett å huske, og legg den til for eksempel morgenbollen med kaffe, te eller smoothie. Pulveret fordøyes deretter til små molekyler som når huden gjennom tynntarmen og blodbanen. Hudceller lages innenfra, så det du spiser og drikker gjenspeiles i hudens helse. Ikke bare på ansiktshuden, men også på resten av kroppen. Med et kollagentilskudd sørger du for at huden din får og opprettholder en bedre kondisjon, spesielt hvis du begynner å ta det mellom 25 og 30 år.

Cellulitt

Kollagen bidrar også til å redusere forekomsten av cellulitter. Det er en hudtilstand som forårsaker fordypninger, fordypninger på lårene, baken og hoftene – mer kjent som appelsinskallhud. Det er hovedsakelig synlig når musklene slapper av. Men aldrende og tynn hud kan også bidra til synligheten av cellulitter, og det samme kan slapp hud fra solskader, graviditet eller vekttap. Dessverre skyldes det meste av cellulittene våre kvinnelige hormoner, så det er ikke mye vi kan gjøre med det. Kollagentilskudd kan også glatte og fast cellulitthud, spesielt i kombinasjon med en sunn livsstil og mye trening.

Anbefalt

Og det fungerer virkelig! Dette er ikke bare tydelig fra vitenskapelig forskning, men jeg ser det selv. For to år siden begynte jeg å bruke The Solution™ fra Oslo Skin Lab, og jeg vil aldri slutte. Det er starten på dagen min: en pose i en kopp fersk ingefær-gurkemeie-sitronte. Synlige resultater? Færre dype rynker i pannen, færre rynker rundt øynene og fremfor alt mindre cellulitter på lårene. Jeg driver mye med sport, men jeg gjorde også en del, og da forble disse gropene mye mer synlige. Det gir meg en god følelse og – i kombinasjon med god hudpleie, mye søvn og sminke – en vakker glød. Så jeg vil anbefale det til alle. Oslo Skin Lab tilbyr deg intet mindre enn 50% av på første pakke av medlemskapet uforpliktende, på følgende pakker vil du få en standard rabatt på 30% som medlem. Bruke Rabattkode mote dama.

Natassian Ullmann

Frilans popkulturelsker. Typisk nettguru. Prisvinnende gründer. Hengiven bacon-banebryter. Musikkviter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *