Våre spådommer på den andre dagen i gruppen

Etter en første dag som ikke så favorittene gå glipp av bidraget sitt, 2nde dag vil allerede være avgjørende for at lagene har tapt sin åpningskamp. Oppdag våre spådommer for EM 2022 for kvinner for 2th dag i gruppespillet.

Euro 2022 kvinner: Sammendraget av våre spådommer for 2th gruppedag

England – Norge, den 1tid gruppens plass i søkeren

Det er den etterlengtede gruppefinalen mellom England og Norge. De 2 lagene gikk ikke glipp av sin inntreden med en 1-0 seier til engelskmennene over Østerrike og en klar 4-1 seier til de norske over Nord-Irland. På hjemmebane vil Three Lions bli favorisert av fotballspådommen vår med odds 1,69. En førsteplass i gruppen ville unngått det spanske laget i 1/4-finalen, derav viktigheten av dette møtet.

Alltid med sin offensive animasjon sammensatt av E.White og B.Mead, England, som vil bli presset av publikum fra Amex Stadium i Brighton kan godt undergrave den defensive balansen i Norge.

Tyskland – Spania, en test for de 2 lagene

Selv om de ble fratatt gullballen Alexia Putellas, var det spanske laget ikke redd mot Finland i løpet av 1.tid dag 4-1. Et første møte med Jorge Vildas spillere godt mestret som lanserer denne kampanjen perfekt. I dag er en test for ibererne med konfrontasjonen mot Tyskland. Mannschaft på sin side kvittet seg med Danmark 4-0 og avanserer med full selvtillit for denne 2th kamp.

For dette møtet satser fotballprognosen vår på uavgjort (odds på 3,35). Forsvaret bør strammes opp, og i dette avslørende sammenstøtet for resten av turneringen vil hvert lag se etter å ikke tape.

Gruppevinnerodds

Oddsen for vinneren av gruppe A

Etter innledende suksesser bør England og Norge kvalifisere seg til 1/4-finalen uten for mange bekymringer. Men båret av offentligheten vil engelskmennene være favoritter til å forlate gruppen på 1tid plass og fotballspådommen vår er basert på utvalget av de tre løvene.

Oddsen for vinneren av gruppe B

Ingen overraskelser under de første kampene der Spania og Tyskland vant uten problemer. Selv fratatt gullballen sin, har spanjolene alle eiendeler til å avslutte gruppens leder og har fordelene til fotballprognosen vår.

Oddsen for vinneren av gruppe C

Førsteplassen i gruppen bør avgjøres på målforskjell mellom Nederland og Sverige. Etter en første trekning vil møtene mot Portugal og Sveits bli avgjørende for å kjenne vinneren av gruppen. Godt bevæpnet i den offensive sektoren drar fotballsatsingen vår til Nederland for 1tid torget.

Oddsen for vinneren av gruppe D

Hvis det franske laget endelig ønsker å passere kvartfinalen i år, må de avslutte på toppen av gruppe D. Med Italia, Belgia og Island bør Tricolores komme først ut i gruppen i følge fotballprognosen vår. Italia bør følge dem i neste runde.Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *