«Un Si Grand Soleil» foran 23. november overrasker Becker Sabine og Hugo | Christophe manipulerer Janet (episode 1282 sammendrag + video)

Un Si Grand Soleil i forkant av torsdag 23. november 2023 med detaljert sammendrag av episode 1282 + videoutdragTorsdag, i din daglige såpeopera som sendes klokken 20:45 på France 2, står Hugo, Sabine og Clément overfor en situasjon som er like nysgjerrig som den er pinlig, og Christophe manipulerer Janet.

FTV-opptak

Det forrige sammendraget av Un Si Grand Soleil fra onsdag 22. november 2023 fra News Actual er også online.

Un Si Grand Soleil på forhånd: Sammendrag av episoden 23. november 2023

Alain tar på seg å ikke fornærme sin kone

Alain gjennomførte DNA-testen som Elisabeth ga ham til bursdagen hans, men han har ikke hastverk med å legge den ut. Han tar på seg å ikke fornærme partneren sin. Elisabeth bestemmer seg for å legge ut testen for ham. Hun takker senere Caroline, husholdersken hennes, for å ha gitt henne ideen om DNA-testen. Caroline forklarer ham at bestefaren hennes elsket å motta en. Han kunne dermed oppdage at han hadde søskenbarn som bodde i Norge.

Becker overrasker Hugo og Sabine…

Yann er på vakt denne kvelden. Johanna tilbyr derfor Sabine en liten middag med jentene, men Sabine takker nei, og hevder at hun allerede har noe planlagt. Johanna foreslår at hun utsetter til denne helgen, men Sabine vet ikke om hun blir fri. Hun har en travel timeplan. Johanna har følelsen av at venninnen skjuler noe for henne.

Clément vil gjerne tilby et oliventre til Sabine. Han bestiller en fra Victor. Opptatt med arbeidet sitt på Les Sauvages, kan faren til Claire bare levere ham på slutten av ettermiddagen. Clément vet ikke om Sabine skal dit. Han bestemmer seg for å stille seg til disposisjon for å ta imot oliventreet.

Hugo bestemte seg for å forlate jobben tidlig, noe som ikke er hans vane. Yann legger ikke skjul på overraskelsen. Hugo får ham til å tro at han har bestemt seg for å gå tilbake til sporten. I virkeligheten blir han med Sabine hjemme hos henne.

I mellomtiden slutter Victor seg til Clément foran Sabines hus og hjelper ham med å bære Olivieren til inngangsdøren. Clément ringer på døren, men ingen svarer. Clément bruker til slutt reservenøklene til å plassere gaven sin i hagen. Men de kommer over Sabine og Hugo i lettkledde klær som sitter i stuesofaen. Hugo blir flau over situasjonen og forsvinner raskt etterfulgt av Victor. Clément ber datteren om unnskyldning. Han forteller henne at han er overrasket over at hun går ut med «advokaten sin». Uansett er han glad hun glemte Dimitri. Sabine omformer først faren sin og takker ham for oliventreet.

Christophe manipulerer Janet

Siden politiet mistenker far Sylvio for å være blomsterhandleren, har spenningene mellom Christophe og Cécile forsvunnet. Cécile betror mannen sin at hun har vært fjern i det siste på grunn av arbeidet hennes som var opptatt av henne. Men selv om spenningen har forsvunnet, skjuler Cécile for mannen sin at hun mistenkte ham for å være blomsterhandleren.

På sykehuset leser Laurine en artikkel fra Midi Libre høyt for David. En Montpellier-prest er mistenkt for drap. Søket i presteskapet hans ville ha gjort det mulig for etterforskere å få tak i flere kompromitterende elementer, noe som bekrefter at det haster for politiet å finne denne personen som allerede kunne ha forlatt fransk territorium. Laurine innser at søket fant sted i far Pavans prestegård. Hun er ikke overrasket, for hun har alltid opplevd det som usunt. Janet har overhørt samtalen deres og er opprørt.

På politistasjonen legger Clément press på Manu og Hugo for å finne andre bevis mot far Pavan. Charles på sin side leste Midi Libre-artikkelen. Han frykter at politiet vil gjenåpne saker som ikke er oppklart og er nært interessert i forsvinningen til Darius Hosse. Christophe forsikrer ham om at dette ikke vil skje.

Forstyrret av alt som blir sagt om far Pavan, møter Janet Christophe. Han innrømmer halvhjertet overfor henne at han vet om forholdet deres. Janet betror ham at hun lever et ekte mareritt. Hun kan ikke fortelle politiet den egentlige årsaken til far Sylvios avgang, fordi det er mannen hennes som leder etterforskningen. Hvis hun snakker, vil hun ødelegge forholdet hennes. Christophe manipulerer Janet. Han forteller henne at han ofte har tenkt på diskusjonene sine med far Sylvio i det siste, og at han begynner å forstå dem annerledes. Christophe prøver å få Janet til å tro at far Sylvio var så traumatisert av det han opplevde i Darfur, at han ikke lenger tålte menns grusomhet og at han tok affære. Han legger til at Sylvio utvilsomt henvendte seg til ham for å kunne henvende seg til Cécile og holde seg oppdatert på fremdriften i etterforskningen av Aubert. Deretter prøver han å få Janet til å tro at Sylvio har blitt nærmere henne, fordi hun er kona til kommissær Becker. Han råder Janet til å møte ting. Sylvio manipulerte dem.

Utdrag fra Un Si Grand Soleil fra 23. november 2023

EN SÅ STOR SOL ARCHE APRIL Nyheter Faktisk

Så stor solden er fra mandag til fredag ​​kl. 20.45 på France 2. Serien er også tilgjengelig i streaming, replay og on demand på plattformen france.tv og mobilapplikasjonen.

Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *