to kjøretøy faller i vannet

En veibro i tre kollapset mandag morgen i Norge og kastet en personbil og en lastebil i vannet, opplyser norsk politi og legger til at ulykken tilsynelatende ikke førte til noen personskader.

Tidligere på morgenen meldte lokalt politi på Twitter at en privatbil og en lastebil ifølge vitneutsagn hadde falt i vannet etter sammenbruddet av Tretten bru sør i landet.

Begge sjåførene ble funnet ved god helse

«En bil havnet i elven og tilhengeren til den store lastebilen ligger i vannet. De to sjåførene ble funnet i god helse, sier en polititjenestemann, Terje Krogsad, til TV2-kanalen.

Fjernsynsopptak viste bilen, delvis nedsenket, på brudekket liggende i Gudbrandsdalslågen og, litt lenger borte, en lastebil på en annen kollapset del av infrastrukturen.

Lastebilsjåføren ble fraktet i sikkerhet.

– Vi kan ikke med sikkerhet vite om det var andre personer på broen, men på dette stadiet har vi ingen informasjon om andre personer som kan ha falt i vannet, la Terje til. Krogsad.

Trettenbrua ble innviet i 2012 og er en trekonstruksjon på 148 meter lang og 10 meter bred som krysser Gudbrandsdalslågen på en bivei.

Den har to kjørefelt for kjøretøy og et fortau.

Nicolia Hansen

Hipstervennlig matfanatiker. Prisvinnende arrangør. Typisk ølfanatiker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *