Til tross for uavgjort mot Norge, kvalifiserer det franske U17-laget seg til Eliterunden

Zapping nasjonalfotball På 93, filmen

Etter en strålende seier mot Estland (4-0) og en frustrerende uavgjort mot Romania (1-1), møtte det franske U17-laget Norge på den tredje dagen av første kvalifiseringsrunde i EM 2024 tirsdag 21. november. De to lagene skilte seg med en kunngjøring på paritet (0-0). det franske fotballforbundet.

>> Bli med Foot National på Whatsapp slik at du ikke går glipp av fransk- og amatørfotballnyheter.

Det franske laget kvalifiserer seg til Eliterunden

Det franske U17-laget, som endte på toppen av gruppe 6, kvalifiserte seg til Eliterunden. Neste vår skal Bleuets spille tre kamper med mål om å kvalifisere seg til sluttfasen av Euro 2024 på Kypros (fra 20. mai til 5. juni 2024). Oppdag listen over lag som er kvalifisert til Elite-runden: Tyskland (holder), England, Østerrike, Hviterussland, Bulgaria, Kroatia, Spania, Finland, Frankrike, Georgia, Hellas, Ungarn, Italia, Nederland (automatisk kvalifisert), Polen, Portugal, Irland, Serbia, Slovakia, Slovenia, Sverige, Sveits, Tsjekkia, Tyrkia.

Gruppe 6 resultater og rangering:

De fullstendige resultatene:

  • Frankrike – Estland 4-0
  • Norge – Romania 0-0
  • Frankrike – Romania 1-1
  • Norge – Estland 2-2
  • Norge – Frankrike 0-0
  • Estland – Romania 0-3

Rangering:

  1. Frankrike, 5 poeng (+4), kvalifiserte seg til Eliterunden
  2. Romania, 5 poeng (+3), kvalifiserte seg til Eliterunden
  3. Norge, 3 poeng (0)
  4. Estland, 1 poeng (-7)

De to første av de tretten gruppene og de fem tredjeplassene som har oppnådd de beste resultatene mot de to første i gruppen deres går videre til Elite-runden, planlagt til mars 2024. Denne andre fasen vil avgjøre de femten lagene som skal konkurrere i sluttfasen .

Å oppsummere

Etter en strålende seier mot Estland (4-0) og en frustrerende uavgjort mot Romania (1-1), møtte det franske U17-laget Norge på den tredje dagen av første kvalifiseringsrunde i EM 2024 tirsdag 21. november. De to lagene skilt med en poengsum på paritet (0-0) kunngjør det franske fotballforbundet.

Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *