T-Mobile har tenkt på hundeeiere igjen

En annen promotering av serien er i gang hos T-Mobile Det er bra at du er det. Denne gangen har magenta-operatøren bøyd seg for eierne av de firbeinte og har en spesiell gave til dem.

Hunder er forskjellige – noen er veldig små og noen er veldig store. Hver av dem har ulike behov for mineraler og vitaminer, og trenger derfor et annet kosthold. Det er viktig at det er balansert, takket være at vår firbeinte venn vil være full av helse og velvære. Han vet det T-Mobile Polensom utarbeidet en gave til sine privatkunder i form av 30 % rabatt på hundegodbiter i butikken PsiBufet.pl.

Se: T-Mobile og Żabka med en ny handling: du får 1200 GB og en pølse

Se: T-Mobile betaler 6 avdrag for iPhones. Det er flere modeller

T-Mobile PsiBufet-banner

Hvordan og når ta tilbake gaven?

Rabattkode venter i My T-Mobile-appen frem til 28. september 2022til slutten av dagen. Etter å ha kommet inn i applikasjonen klikker du bare på banneret «Det er bra at du er det» eller velg «Etter»deretter bokmerke «Fordeler». For å benytte deg av kampanjen må du senest kl før 5. oktober i år skriv inn rabattkoden når du fyller ut registreringsskjemaet på siden PsiBufet.pl.

En rabattkode kan ikke brukes av en person som allerede er registrert på siden. Dersom brukeren ikke melder seg ut av tjenesten etter de to første leveransene, vil abonnementet være gyldig den fortsetter automatisk og betalingskortet belastes beløpet som tilsvarer betalingen av tjenesten. Du kan melde deg av i kontoinnstillingene eller ved å sende informasjon om oppsigelsen i form av en e-post til [email protected].

De kan benytte seg av tilbudet T-Mobile abonnementskunder (T, T DATA, Familie) og også forhåndsbetalte brukere (GÅ!, Frii) eller MIX (Fri Mix). Mer informasjon kan bli funnet i regelverket.

Se: Virgin Mobile: Internett opptil 1500 GB i et år, 300 GB for å starte

Se: Hvem har det raskeste mobile internett i Polen? Her er de siste resultatene

Bildekilde: Shutterstock, T-Mobile

Tekstkilde: T-Mobile

Kristofer Nilsen

General bacon-lærer. Arrangør. Tenker. Faller mye ned. Ekstrem ølnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *