SKATTE ANGIVELSE FOR 2022-år. – Norge

bg38 skrev:Jeg anbefaler herr G. den beste skatterådgiveren i verden på det varmeste. Polsk og norsk skatterett, og kanskje til og med verdensrett, har han i den ene fingeren, den minste på høyre hånd. Vil gi råd og anbefale, komplettere og korrigere årsrapporten innen 31. mars 2023. for det er det den tror den er. Hvis han har et godt humør og tid, vil han gi deg råd om alle spørsmål, selv i tilfelle når du på nettstedet «Skatt» skriver inn informasjon om din religion, skonummer og farge på slips på jobben. Alle skriver!
Eh śmiekowska, śmiechowska, angrepet mislyktes, som en kule gjennom gjerdet.
Dommen din av 31-03-23- er UTENFOR KONTEKST, du gjorde det med viten om å få meg til å le, og i dette tilfellet er denne datoen falsk i forhold til hele vitnesbyrdet som sådan.
Ved å skrive denne informasjonen på denne datoen, hadde jeg i tankene vitnesbyrd av den typen som min, og denne informasjonen vises på skattens nettsted, det var derfor jeg ga det til kjenne.
Dette fremgår av tilleggsinformasjon om for mye betaling i mars, ikke april eller juni, slik tilfellet vil være med de fleste skattytere.
Jeg hadde tid til slutten av mars, men jeg så ikke noe behov for å suspendere fristen, da de økonomiske dataene Skatt har gitt er korrekte og fullstendige.
Å, det er en av fire fjerdedeler av en sommerfugl.
Men har du et annet svar, skriv gjerne i ren tekst.
Vennlig hilsen. Kveld.

Kristofer Nilsen

General bacon-lærer. Arrangør. Tenker. Faller mye ned. Ekstrem ølnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *