Prinsesse Charlene kommer tilbake som førstedame av Monaco

Det var store nyheter da prinsesse Charlene (44) endelig var tilbake med familien med prins Albert (64) og de syv år gamle tvillingene Jacques og Gabriella i slutten av april i år; hun dukket først opp offentlig sammen med dem under Formel E-verdensmesterskapet i Monaco. Hun tilbrakte måneder i Sør-Afrika på grunn av helseproblemer, og før hun kunne gjenforenes med mannen sin og barna, måtte hun komme seg på en sveitsisk klinikk. Imidlertid var prinsessen ennå ikke helt restituert. Hun dukket bare opp i offentligheten av og til sammen med familien, og Albert innrømmet at konas helse fortsatt var skjør. Men nylig er Charlene tilbake, og vi ser ut til å se henne enda oftere enn før hun ble syk.

Øye til øye

Hun deltar på veldedighetsarrangementer, dukket opp på flere moteshow under Paris Fashion Week tidligere denne måneden og fulgte til og med prins Albert til dronning Elizabeths begravelse forrige måned. Mest overraskende var imidlertid Charlenes oppmøte på en minnestund for hennes avdøde svigerfar, prins Rainier. Det var ikke så mye anledningen som overrasket monegaskerne å se Charlène der, men selskapet. Prinsessen og hennes svigerinne Caroline deltar på det samme arrangementet, noe som er en sjeldenhet. De to ville absolutt ikke komme overens, og Charlene unngår tydeligvis anledninger når hun kommer ansikt til ansikt med Caroline.

Ny start

Albert, som elsker søsteren sin veldig høyt og jevnlig spør henne om råd, er uenig. Monegaskere forguder Caroline, enn si Charlene, og den påståtte krangelen mellom svigerinnene har etter sigende ført det allerede vaklende ekteskapet til monarken og sørafrikaneren på randen av skilsmisse. Albert følte seg tvunget til uforbeholdent å benekte en forholdskrise, og Charlene uttrykte også sin misnøye med ryktene. Ingenting av dette hjalp, siden Charlene er tilbake sammen med Albert, ser de to lykkeligere ut enn noen gang. Under et Norgesbesøk i juni i fjor ble de til og med fotografert kyssende. Det ser ut til at Charlene, nå som hun har lagt helseproblemene bak seg, ønsker å starte på nytt. Dette inkluderer ikke bare en synlig lykkelig familie, men også slutten på det dårlige forholdet mellom henne og svigerinnen Caroline. Og alle kan se det også. Ikke mer drama for Charlene.

Artikkelen fortsetter etter kunngjøringen

Natassian Ullmann

Frilans popkulturelsker. Typisk nettguru. Prisvinnende gründer. Hengiven bacon-banebryter. Musikkviter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *