Norgessjef forklarer hvorfor Man City sendte terapeut for å overvåke Erling Haalands trening

En idrettsterapeut fra Manchester City har blitt med Erling Haaland på et internasjonalt oppdrag for Norge, som har i oppgave å overvåke spissens rutine mens han er borte fra Etihad.

Haaland startet livet i City i ustoppelig form, og scoret 14 mål på ti kamper og satte nye Premier League-rekorder for sin debut i divisjonen. Nå skal han tilbringe de neste fjorten dagene med Norge for Nations League-oppgjørene med Slovenia og Serbia.

Og det ser ut til at City har bestemt seg for å samarbeide med det norske landslaget for å sikre at Haalands kondisjon fortsatt er en toppprioritet for klubb og land, med City-idrettsterapeut Mario Pafundi som også blir med på leiren med en brief for å overvåke situasjonen. Haalands trening foran en retur til Premier League. lager.

Suveren kanefart med samisk guide

LES OGSÅ:Jack Grealish har Man City-oppgaven for hånden under internasjonale kamper

Oppdag en fantastisk fjord

I en tale ved starten av leiren bekreftet norsk leder Stale Solbakken at Pafundi midlertidig hadde sluttet seg til organisasjonen deres som en tredje terapeut, og la til at det var Haalands idé.

«Ettersom vi ønsker 26-27 spillere velkommen hver gang, er det mye for to terapeuter. Vi søkte også etter en tredje terapeut. Så kom Erling med det geniale forslaget til meg at han hadde en veldig god terapeut, sa Solbakken.

«Nå snakket jeg mye med ham forrige uke. Derfor hentet vi inn en tredje terapeut, i hvert fall midlertidig. Det er selvsagt ingen tilfeldighet at han kommer fra Manchester City og som Erling er en del av, men han jobber også med de andre spillerne. Han er ikke bare Erlings mann her.

Daily Mail rapporterer at Pafundis rolle fra Citys perspektiv vil være å opprettholde Haalands daglige rutine fra Etihad etter å ha knyttet bånd til Haaland siden forwardens ankomst til klubben.

Men hvis City vil ha Haalands spilletid administrert for Norge, kan de bli skuffet, med Solbakken som nylig skisserte sine egne bekymringer over Haalands spilletid og bekreftet at han ikke vil hvile stjernespissen deres.

«Det er i hvert fall helt sikkert,» sa han på spørsmål om han ville stole tungt på Haaland i kampene denne uken, og la til: «Jeg ble litt bekymret da jeg så den siste kampen mot Wolverhampton, da han løp som en tosk fra 3- 0 til 4-0.

«Han roper og slår til Gud og alle andre fordi han ikke får ballen. Jeg ropte «ro deg, Erling, det er større kamper i vente.»

» [City] Jeg lastet den veldig bra, den hadde sine minutter med hvile. Det er ofte fra 70 minutter at trettheten setter inn, det balanserte vi godt selv under den siste økten også. »

Og Solbakken bekreftet at Haaland kan bli landets kaptein hvis Martin Odegaard ikke kunne spille mot Slovenia på lørdag, og forklarte: «Det er et godt spiller-trenerforhold og han er en av mine visekapteiner, så noen ganger må vi holde kontakten. litt mer.

«Grande vokste han inn i denne rollen. Da vi startet var det litt vanskelig på grunn av pandemien og vi kunne ikke møtes. Jeg ble utnevnt midt i det hele, så det var vanskelig i begynnelsen for ham å vite hvordan han skulle uttrykke seg i denne rollen. Han er en lagspiller, det vises på ansiktet hans. »

LES NESTE:

Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *