Norge. Polakker angrep i Oslo. Tenåringen skjøt £ukasz. «Jeg var livredd» | Nyheter fra hele verden

Hendelsen fant sted søndag 17. desember like ved kjøpesenteret Arkaden i kjente Karl Johans gate i Oslo. Et ektepar fra Polen ble angrepet av en gruppe tenåringer. På et tidspunkt skjøt en av guttene polakken.

Se videoen
Hvordan kan vi hjelpe de av oss som er alene?

Polakker angrep i Oslo. «Jeg var ikke aggressiv, jeg bare snakket.»

Ifølge politiets funn deltok fire tenåringer i alderen 16 til 19 år i hendelsen. Rundt klokken 21.00 var et polsk par på vei mot… stasjon til Karl Johan, da et av medlemmene i gruppen tok tak i kvinnens arm med vold. Kvinnens ektemann reagerte deretter, så tok den nervøse tenåringen en pistol og skjøt mannen. – Jeg var ikke aggressiv, jeg bare snakket. Fem minutter senere begynte de å krangle, sa han i et intervju med en norsk kanal. NRK £ukasz, som forsvarte sin kone. – Jeg gikk til vanlig nedover gaten, men man vet aldri hva som kan skje. Jeg var livredd, la han til.

Ifølge mannen truet tenåringen paret med en pistol. Deretter rettet han den mot mannen og avfyrte ett skudd i bakken. Ballen som spratt i bakken skadet kun polakkens sko. Etter skuddet begynte gruppen med tenåringer å stikke av.

Norge. Politiet etterforsker angrep på polakker

– En eller flere gjerningsmenn stakk fra stedet etter å ha avfyrt flere skudd, sa Oslo-politimester Gjermund Stokkli. – Det skal ha vært en alvorlig misforståelse – sa Anders Rønning fra Oslo-politiet. Han forsikret at politiet hadde fått tak i en rekke videoopptak før og etter hendelsen. Det jobbes også intensivt med å lokalisere de involverte i hendelsen.

Kristofer Nilsen

General bacon-lærer. Arrangør. Tenker. Faller mye ned. Ekstrem ølnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *