Norge. Elżbieta Parsha har forsvunnet. Jakten etter den polske kvinnen fortsetter

Elisabeth Parcha forsvant lørdag 1. august ved Manafossen 4335 Dirdaln w Norge. Den etterlyste kvinnen foretok en ensom reise. Foreløpig har hun ikke tatt kontakt med sine pårørende.

Norge. Elżbieta Parsha forsvant

Elżbieta Parsza har bodd i Norge siden 2007. Sist lørdag dro hun på solotur til Manafossen. Den savnede polske kvinnen tok sist kontakt med ektemannen rundt klokken 13.13. Da hun ikke dukket opp hjemme ved 22-tiden, satte mannen til den savnede kvinnen i gang søk. En time senere, rundt klokken 23, rapporterte Elżbieta Parszas datter at hun forsvant til politiet. Tjenestene gikk til nettstedet for å starte søket.

– leser vi på Facebook-gruppen Zaginieni Dzień Polska.

Sylwia, 17, er savnet. Familien ber om hjelp

Mannen til den savnede kvinnen dro til fjells for å lete etter kona. Han ble der til klokken 16 dagen etter. Dessverre fant han ikke kona. Søndag deltok politi, frivillige, hunder og helikopter i søket. Søket endte mislykket og den savnede ble ikke funnet. «Etter mange forespørsler klarte Mr. Artur å finne ut fra politiet at den siste tilkoblingen til hans kones telefon hadde funnet sted på lørdag mellom kl. 19.00 og 20.00. Så, mandag, etter mange problemer, klarte familien seg for å spore «Den siste forbindelsen fant sted på søndag (og ikke lørdag, som tidligere rapportert) rundt kl. 15.00, noe som tyder på at batteriet er utladet,» leser vi på Zaginieni Whole Polska-gruppen.

Libanon. En rakett eller bombe kunne ha forårsaket katastrofen. Presidenten talte

Etter klokken 20 søndag fortalte norsk politi familien at de trodde den savnede kvinnen mest sannsynlig var død og hadde falt i fossen. Vitner så Elizabeth nær fossen rundt klokken 14.15. Familien til den savnede er desperat og trenger hjelp. Slektninger tror ikke at Elizabeth falt i vannet. For dem er den siste telefonforbindelsen et bevis på at kvinnen er i live.

RadioZET.pl/Zagieni Hele Polen

Kristofer Nilsen

General bacon-lærer. Arrangør. Tenker. Faller mye ned. Ekstrem ølnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *