Nordmennene hevet midlertidig prisen på Alumetals kjøpstilbud til PLN 82 per aksje

bilde. aluminium

Satsen på 82 PLN per aksje er litt over 4 %. mer enn den første prisen som ble tilbudt av Hydro på tidspunktet for kunngjøringen av det nåværende offentlige overtakelsestilbudet (PLN 78,69 per aksje) og med nesten 20 %. høyere enn prisen som ble tilbudt under det første overtakelsestilbudet som ble kunngjort av Hydro i april 2022 (PLN 68,40 per aksje).

Den økte prisen er et tidsbegrenset tilbud. Hydro tilbyr 82 PLN for hver Almetal-aksje til alle aksjonærer som tegner seg for salg av aksjer innen 15. juni 2023 kl. 12.00. 23:59 Dette gjelder også aksjonærer som har tegnet seg for salg av aksjer under kjøpstilbudet før kursstigningen, det vil si i perioden 26. mai til 8. juni i år. (forutsatt at omtrent 32,7 % av aksjene i IPO30 UNIPESSOAL LDA er kjøpt opp av Hydro til 78,69 PLN per aksje). Fra og med 16. juni 2023 vil prisen som tilbys i kjøpstilbudet reduseres til det opprinnelige nivået på PLN 78,69 per aksje.

– Vi mener at vårt første forslag var attraktivt for nåværende Alumetal-aksjonærer. Vi har besluttet å øke den midlertidig for bedre å belønne investorer som reagerer raskt på oppfordringen. Vi håper med dette at nøkkelbetingelsen for oppfordringen snart vil bli oppfylt, nemlig at de eksisterende aksjonærene tegner seg for salget med minst 50 %. av all Alumetal-aksjen – sier Eivind Kallevik, konserndirektør, leder for Hydro Aluminium Metal.

Rundt 39 % av selskapene har allerede tegnet seg for salg av aksjer i forbindelse med overtakelsestilbudet. aksjer i selskapet, herunder aksjer som eies av to medlemmer av representantskapet i Alumetal og alle medlemmer av styret i Alumetal.

I begynnelsen av mai fikk Hydro ubetinget godkjenning fra EU-kommisjonen for det planlagte oppkjøpet av Alumetal, så det er ingen ytterligere regulatoriske krav som trengs for å fullføre transaksjonen. Tegninger for salg av aksjer i forbindelse med det offentlige tilbudet vil bli akseptert frem til 30. juni 2023.

Kristofer Nilsen

General bacon-lærer. Arrangør. Tenker. Faller mye ned. Ekstrem ølnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *