«Narvesen Baltija» har endret navn – DELFI

«Narvesen Baltija» SIA «Narvesen Baltija», forvaltningsselskapet til detaljhandelsfranchisenettverket «Narvesen» har endret til «Reitan Convenience Latvia» SIA, og navnet gjenspeiler dermed navnet på eieren, ifølge informasjon fra » Firmas.lv» .

Innholdet fortsetter etter kunngjøringen

Reklame

Endringen av foretaksnavn ble registrert i foretaksregisteret fredag ​​17. juni.

Styreleder for SIA «Reitan Convenience Latvia» Dace Dovidena bemerket at selskapet også er leder av kafékjeden «Caffeine».

«Fra nå av vil vi bevege oss mot nye prestasjoner som et enda sterkere og mer samlet team. Samtidig representerer de to merkene ulike markedssegmenter og tilbyr ulike tjenester. Derfor vil merkevarene Narvesen og Koffein fortsette å fungere som før , og beholder både deres individuelle visuelle identitet og andre egenskaper,» sa Dovidena.

Eneeier av «Reitan Convenience Latvia» er den norske «Reitan Convenience».

Det er allerede kunngjort at omsetningen til selskapet «Reitan Convenience Latvia», som administrerer franchisenettverket «Narvesen» og kafékjeden «Caffeine», var 61,26 millioner euro i 2020, som er 10 % mindre enn i 2019, og selskapet led også tap på 2,446 millioner euro sammenlignet med resultatet året før. Selskapets økonomiske resultater for 2021 er ennå ikke offentliggjort.

Selskapet «Reitan Convenience Latvia» ble registrert i 1997 og dets registrerte kapital er 10 592 672 euro.

Selskapet tilhører det norske selskapet «Reitan», som er representert i landene i Nord-Europa og de baltiske landene med merker som «Narvesen», «7-eleven», «Caffeine», «R-kiosk» og «Pressbyrån» «, «UnoX» og «REMA 1000». .

Innholdet i publikasjonen eller deler av den er opphavsrettsbeskyttet i henhold til opphavsrettsloven, og bruk av den uten tillatelse fra utgiveren er forbudt. Les mer her.

Nicolia Hansen

Hipstervennlig matfanatiker. Prisvinnende arrangør. Typisk ølfanatiker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *