Litauen ber FN om å anerkjenne Hviterussland i strid med internasjonal lov over Ryanair-flyet

Haag

Lenge leve Kremls perverse.

dette er konklusjonen

    konklusjonen er portrettet

Hva går du gjennom så mye, kanskje du allerede er chacholka tvatini durneli

denne Vanga

    portrett av denne Vanga

Og hvorfor er Vanga så sint, kanskje russerne ikke lar en mann og en mann være en svigersønn. Å, de russerne ga ordre om å kutte eggene til en slik brudgom. Er ikke det sint, Vanga?

JEANS

Portrett av Jonas

En veldig interessant artikkel, Ukrainian Genocide Day. Vent, min kjære, hva trodde du, hele Ukraina har dratt til Europa, hva slags folkemord er dette, med millioner av ukrainere, og jeg dør, én mindre enn én prosent. HVA FOLKEMORD. Naboen vår åpner biler for salg, han sier han ikke har hatt en slik virksomhet på 10 år. Ukrainere kan ikke plutselig åpne. ikke engang forhandle

Konklusjon

siste portrett

Hva er forskjellen med dette flyet, uansett, disse skuespillerne henger i galgen for forbrytelser i Ukraina.

wanga

Vangas portrett

Arteja med Kreml-vri og potetkakerlakkkrasj, arteja… 😀

vaksine

transplantasjonsportrett

Det er merkelig at bare hviterussere, Sapiega og andre, ble tiltrukket av denne litauiske ambassadøren. Og det faktum at rundt 100 litauere og deres barn ble holdt i et slags hull i Minsk uten mat eller vann, plager ham ikke, det gjør han ikke. Jeg nevner det ikke engang.

Jeg vil definitivt finne tiden

Jeg vil definitivt finne et portrett av tid

Saken vil være LR som betjener flere systemer, reisebyrået alene, fordi du ikke finner slik parasittisme noe sted. Ikke fokuser på denne affæren med den stakkars mannen, der han spilte et slags offer og kunngjorde at han krasjet flyet på grunn av ham. Så gråt hun og roste den hviterussiske regjeringen på TV. Hunden er gravlagt et annet sted. Finn ut hvilke litauiske formler som er sløyd og hva som skjer når idioter med mastergrader fra universitetet vårt blir ansatt. Storbritannia, Norge og andre land har lenge henvist slike mennesker til å jobbe som kyllingbønder og toalettsjefer. Det er ennå ikke orientert i Litauen. Hvilken skade som ble gjort da advokater og ledere forberedte seg på å kjøpe grader, vil måtte oppdages gjennom internasjonale prosesser.

Anonym

Anonymt portrett

Whoa whoa whoa whoa whoa whoa…..

HVA ER LITAUENS VIRKSOMHET HER?

HVA ER LITAUENS VIRKSOMHET HER?  portrett

Vanlige litauiske «politikere», hvis du kan kalle dem det, ønsker å dukke opp på arenaen… se hvor «viktige» vi er i verdenspolitikken. Er det ikke morsomt?

Zemaitis

Portrett av Zemaitis

den hviterussiske regjeringen er like kriminell som bandet av Kreml-attentatmordere. Fremtiden deres er på Haag-benken eller i slurrygraven.

en inkubator av idioter

dumt inkubatorportrett

nå er den litauiske regjeringen som en katt som ikke har noe å gjøre, den slikker eggene sine.

jeg visste

Jeg kjente igjen portrettet

2. familie. Han drakk og kjempet konstant. Han visste hvordan det ville ende, men ved hver anledning han drakk, så ertet han damen og lot som han var en kavaler helt inn til beinet. Politiet sluttet å kjøre fordi da de ankom hadde heltene allerede forsonet seg. Og hva elsker jeg med dette gamle Litauen… 🙁

for en tosk

For et dumt portrett

av sekten av ville dyr holde på dette flyet? Dermed er spørsmålet avgjort og alle punkter er lagt til. Kanskje neste generasjon ikke har noe å gjøre og derfor, som vanlig, produserer en stor imitasjon?

Jeg kan ikke overleve på grunn av flyet

Jeg kan ikke overleve flyportrettet

dette er veldig, veldig grusomt med litauiske jernbaner… men jeg forstår ikke hvorfor LITAUISKE jernbaner er tvunget til å lytte til USAs statskasse? er det ikke lenger et litauisk selskap?? ……aaa…Jeg forsto her at Litauen allerede er som Litauen ikke lenger er en slave av Amerika…for at de politiske løvene skulle heve lønningene sine, måtte de amerikanske bankene redde nasjonen med ufødte barn … vel la oss synge naturen i Lanzbergs herskapssang

Hviterussere – send dem tilbake… de

Hviterussere -- send meg et portrett...

Litauiske idioter….

Aksel Andersen

Prisbelønnet reiseelsker. Bacon-nerd. Total forfatter. Utøver på sosiale medier. TV-nerd. Matbanebryter. Ivrig leser

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *