L’Équipe – Kontinuerlige sportsnyheter.

Nok et forsøk på å se Vancouver. Det franske laget begynner sin kvalifiseringsturnering denne torsdagen i Oslo for de olympiske leker som finner sted i Vancouver i 2010. For å få billetten sin, må de blå ende på førsteplass i en gruppe som skal stille dem opp mot vertslandet Norge, Danmark og Kasakhstan.

«Vi må virkelig være klare for hver kamp,» mener Dave Henderson, treneren til Frankrike-laget. – Dette er tre lag som er vant til å spille i verdenseliten. Norge og Danmark er best rangerte og vi har dårlige minner fra Kasakhstan, som fratok oss OL i 2006 under kvalifiseringsturneringen i 2005 hvor de slo oss 1-0

Favoritten er fortsatt Norge, nasjonen med høyest rangering i verden (12.), som skal spille foran hjemmepublikummet. Danmark på sin side er trettende, fem plasser foran Frankrike (18.), som vil tvinge de blå til å gi alt i hver kamp. Kasakhstan er på sin side rangert like bak Tricolores.

Frankrike, som ikke vil være i stand til å spille med sin målvakt Cristobal Huet, beholdt i NHL av Chicago-klubben sin, hadde spilt i fem olympiske leker på rad fra 1988 til 2002 før de mislyktes i 2006. – Vær. vs. (Med AFP)

Programmet
Torsdag 5. februar:
Danmark – Frankrike kl. 15.00
Norge – Kasakhstan kl. 19.00

Lørdag 7. februar:
Danmark – Kasakhstan kl. 13.00
Frankrike – Norge kl 17.00

Søndag 8. februar:
Kasakhstan – Frankrike kl. 13.00
Norge – Danmark kl 17:00

Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *