La oss starte vår virksomhet! Erfaringshistorie: forretningsidé, produktutvikling og største utfordringer

Iveta Kokmanes «0 design»-selskap utvikler designerlamper fra returpapir. Selv om produktene passer perfekt inn i det sofistikerte interiøret i vårt land også, er fokuset til selskapet eksport. Allerede til høsten skal han på en internasjonal utstilling i Norge, som han for tiden forbereder seg aktivt på.

Entreprenør Iveta Kokmane påpeker for seg selv at hun ikke liker rutiner, hun trenger frihet, muligheter for vekst og spenning, pluss at hun har fire barn, og alt det gjør det ganske lite attraktivt å jobbe med en streng lønnsform. Derfor er det et naturlig skritt å starte egen virksomhet. I tillegg, for å uttrykke sine personlige verdier, har hun valgt en form for sosialt entreprenørskap, som inkluderer bruk av naturressurser og bevaring av miljøet i driften av «0 design», samt samarbeid med foreningen » Rīgas pilsės «Rūpju ľīts»».

«Dagens samfunn har en tendens til å endre miljøet rundt seg fra tid til annen. Designproduktet som vi har skapt og verdsatt gir muligheten til å gjenopprette det visuelle designet i rommet uten å skade naturen. Vi støtter ikke hurtiggående forbruksvarer, og produkt «0 design» er det fullstendige motsatte av det,» sier Iveta Kokmane.

I samtale med «Delphi Company» hun forteller hvordan produktet «0 design» ble til og hvilke utfordringer hun måtte møte i utviklingen av selskapet sitt.

Sonja Ege

Banebryter for mat. Leser. Internett-forsker. Zombie fan. Vennlig gründer. Innadvendt. Nettelsker

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *