Kvinners skiskytingssprint i Norge flyttet til fredag

Akkurat nå i Holmenkollen, Norge, er det like over null celsius og regn.

Det er ventet at kvinnenes individuelle 15-kilometer vil starte fredag ​​klokken 13.30 latvisk tid, mens 20-kilometer for menn starter tre timer senere.

Det var planlagt at Baiba Bendika i dagens konkurranse skulle bære det første tallet på distansen, Sanita Buliņa skulle bli nummer 52, og Annie Keita Sabule – nummer 80 blant de 88 deltakerne i konkurransen.

I verdensmesterskapet var Bendika rask på banen og oppnådde flere resultater av høy kvalitet. På den individuelle distansen var det imidlertid åtte skuddfeil som hindret henne i å oppnå en høyere plassering enn 67. plass.

På den «klassiske» verdenscupen konkurrerte skiskyttere bare i den første etappen, der Bendika ikke konkurrerte i denne disiplinen, Buliņa var på 57. plass, og Sabule – på 76. plass. Italienske Lisa Vitozzi vant, med tyskerne Franciska Preus og Vanessa Voigt som også endte blant de tre beste.

I det generelle klassementet er lederen med 719 poeng norske Ingrīda Lannmarka Tandrevolla, etterfulgt av franske Gistine Breza-Bouchet med 689 poeng, Vitoci med 671 poeng og franske Gillia Simon med 662 poeng. Buliņa er på 67. plass med 19 poeng, mens Bendika er på 81. plass med seks poeng.

Lørdag er det konkurranse med felles bjelke og søndag blandede stafetter.

Etter denne etappen reiser skiskytterne til Nord-Amerika, hvor de skal konkurrere i sesongens to siste verdenscupetapper i USA og Canada.

Sonja Ege

Banebryter for mat. Leser. Internett-forsker. Zombie fan. Vennlig gründer. Innadvendt. Nettelsker

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *