KVELDSAVIS. Gunnar Meyer lider av koldbrann i Norge

Sangeren Gunārs Meijers har vært innlagt på sykehus for andre uke på kardiologisk avdeling ved Eastern Riga Clinical University Hospital «Biķernieki» – den berømte musikerens helseproblemer har forverret seg.

Musikernes støttefond «Līdzskaņa» begynte å samle inn penger for å forbedre helsen til Gunars Meijers, fordi problemene i dag er alvorlige – det er til og med fare for benamputasjon. «For tiden er musikerens livskvalitet betydelig påvirket av alvorlige helseproblemer – Gunar lider av diabetes type 2, noe som påvirker hans bevegelsesvansker. Leger har registrert betydelig innsnevring av blodårene, noe som har alvorlig påvirket helsen til bena. av utidig behandling, er det fare for amputasjon. Musikeren trenger også øyekirurgi, spesialiserte medisiner, besøk til spesialist og rehabilitering. «Hvis du skriver om dette, vil jeg påpeke at jeg personlig ikke ba noen om hjelp! Men selvfølgelig tusen takk til «Līdzskaņi» for dette. Selv om det er koblet til tjenestens systemer, har ikke Meijers tapt dens ånd av stolthet.

Helseproblemer

De siste årene har den 62 år gamle musikeren nesten kontinuerlig vært plaget av helseproblemer. For fem år siden var han nesten sengeliggende – han trengte en hofteprotese. «Eieren av Usmas campingplass «Zāģkalni» er medlem av koret – vi sang i mannskoret «Dziedonis», vi drar hjem til ham hvert år for å fiske og plukke sopp. Sammen plukket min kone og jeg rundt 300 steinsopp , samt kantareller, ca fire-fem kurver og en bøtte til var full Jeg kunne fortsatt gå til Riga, men det var det jeg dro til legene, de tok et røntgenbilde: det var ingenting mellom beinene. Meijer klarte å takle denne sykdommen – en protese ble plassert i den ene hoften, og den andre ble gjort egnet til å gå ved hjelp av stamcelletransplantasjonsmetoden.

I begynnelsen av fjoråret ble musikeren imidlertid innlagt på sykehus fordi problemer med fordøyelsesorganene hadde begynt: det ble oppdaget en betennelse i bukspyttkjertelen, tolvfingertarmen ble skåret ut og magen måtte opereres. Under oppholdet på sykehuset ble problemene med diabetes, som Meyers hadde slitt med i 32 år, verre. Vel, alt hadde begynt å gå bra, men…

Les hele artikkelen i den siste utgaven av «Vakaras Zinas»!

Sonja Ege

Banebryter for mat. Leser. Internett-forsker. Zombie fan. Vennlig gründer. Innadvendt. Nettelsker

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *