IKC verden i Centrum startet sporten igjen med 4 klinikker.

Foto Tim Duifhuizen

Oud-Beijerland – I idretten IKC De Wereld op Centrum samarbeider barnepass og utdanning ut fra samme pedagogiske visjon. Det er et dynamisk og sporty sted hvor alle barn og ansatte kan være seg selv. I en sammenhengende linje fra 0 til 13 år utvikler barn seg i et trygt og rikt læringsmiljø. De oppdager dermed sin identitet og sine kvaliteter og lærer å bruke dem i forhold til andre. En god forberedelse for deres fremtidige plass i dagens samfunn.

Sport knytter sammen, er sunt og skaper mer forståelse og respekt for hverandre.

På skolen er alle like, men ingen er like. Ved hjelp av fysisk idrett jobber skolen for å gjøre (psykisk) spenstig og vedta en sunn livsstil. For eksempel, sammen med sportspromotøren til Regiekr8, arrangerer de «World Sports Days».

For andre år på rad er det utviklet en kalender med World Sports Days spesielt for denne IKC. I løpet av disse dagene kan barna bli kjent med lavterskelidrett og ha det gøy innen idrett og spill.

Jeg har elever i løpet av den siste perioden, har en klinikk utført av et par ganger i Hippies Centrum, et stort turneringsturnering på skoleplassen, og de har vært som en ekte BMX-er over banen og har spilt slagball i parken.

Annenhver uke finner en annen idrettsaktivitet sted for å la elevene finne ut hvilken idrett eller fysisk aktivitet som passer for dem. Nå som høstferien er over, fortsetter kalenderen og det er fortsatt mye på programmet som boksing, dans, laser tag på skolen og fjellklatring og klatrekurs for småbarn. Gruppe 7/8 skal svømme i iskjølevannet i Boogerd. Master Tim, vår sportspromoter fra Regiekr8, lærer dem overlevelsesferdigheter, som han lærte som marinesoldat i Norge.

Ifølge IKC er det viktigste at barn trives med å trene og i mellomtiden jobber med spenst og helse på en sporty måte, ifølge IKC-direktør John Staps.

Du finner mer informasjon om idretten IKC på https://ikcdewereld.nl


Vil du vite siste nytt fra Hoeksche Waard hver kveld? registrer deg deretter her Abonner på vårt gratis nyhetsbrev.


Natassian Ullmann

Frilans popkulturelsker. Typisk nettguru. Prisvinnende gründer. Hengiven bacon-banebryter. Musikkviter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *