I Norge var det 43,5 grader om natten – Respublika.lt


1 bilde

Foto EPA-Elta.

I den norske byen Kautokein, nær polarsirkelen, ble det fredag ​​kveld målt en temperatur på minus 43,5 grader. Det var den kaldeste natten landet har sett på 25 år, melder Meteorologisk institutt, som siterer NTB-nyhetsbyrået.

Kulden var også intens i Sverige. Torsdag kveld registrerte landets nordligste værstasjon en temperatur på minus 43,8 grader. Det var den kaldeste januarnatten i Sverige siden 1999.

Ifølge meteorologene vil ikke den intense kulden som kommer fra Norge og Sverige forsvinne gjennom helgen. I følge medieoppslag vil sentralbanestasjonen i hovedstaden Oslo holde åpent de kommende nettene slik at hjemløse kan sove der.

Siste nytt

Likte du artikkelen? Gi oss beskjed. Ikke glem å dele på Facebook!

L
F


Uenig – la oss diskutere det!

Ingen støtende kommentatorer, men kommentarer som inneholder banning blir automatisk slettet uten unnskyldning.

Respublika.lt forbeholder seg retten til å slette kommentarer som er uutdannede, frekke, off-topic, signert på vegne av en annen person, bryter loven, fremmer spam eller oppfordrer til kriminalitet. Hvis du oppfordrer til vold, rase, nasjonalt, religiøst eller annet hat, kan ordene dine bli til en okse som veier et tonn etter å ha flydd bort som en spurv – vi vil gi dine data på forespørsel fra spesialtjenestene i Litauen.

Aksel Andersen

Prisbelønnet reiseelsker. Bacon-nerd. Total forfatter. Utøver på sosiale medier. TV-nerd. Matbanebryter. Ivrig leser

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *