Hvor mange kosmetikkmerker – og hvor mange fabrikker

Kosmetikkmarkedet er svært mettet og antallet aktører er svært stort. I en samtale med portalen «Delfi», styremedlem og medeier i «Madara Cosmetics» vurderer Uldis Iltners potensialet i det nye selvbetjeningsprosjektet «Selvnavn», tatt i betraktning etterspørselen etter små partier, fra mellomtrinnet av riving av distributører for å eksportere og utvalg av sikre forskningsprosjekter på jakt etter stoffer med de beste egenskapene.

I år er investeringsbeløpet til «Madara Cosmetics» planlagt til mellom 1 og 2 millioner euro. Siden januar har selskapet jobbet med produksjon av nye produkter med støtte fra LIAA og norske tilskudd, under prosjektet, vakuumbehandlingsutstyr for produksjon av kosmetikk, en mølle for blanding av pulveriserte stoffer, en hydraulisk pulverpresse og en prøve. maskinen vil bli kjøpt. Investeringen til dette prosjektet overstiger én million euro, og det vil bli gjennomført i år og neste år.

En av hjørnesteinene i «Madara Cosmetics»-produktene er dekorativ kosmetikk, og produksjon av pulverprodukter vil kunne ha et stort potensial. Samlet sett genererer disse produktene også betydelige inntekter for bedrifter. Derfor planlegger «Madara Cosmetics» under dette prosjektet å begynne å produsere en linje med pulverprodukter uten titandioksid og talkum (det kan være fire produkter, for eksempel øye- eller kinnskygger), en fuktighetsgivende gel i samarbeid med Norges Forskningsinstitutt «Sintef», i samarbeid med hudleger, en hudpleielinje for spesielt sensitiv hud av nordisk type, samt å erstatte prøveemballasje med materialer som kan resirkuleres.

Nicolia Hansen

Hipstervennlig matfanatiker. Prisvinnende arrangør. Typisk ølfanatiker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *