Høykvalitets tilhengerhåndtering med Webfleet Trailer • TTM.nl

Webfleet introduserer Webfleet Trailer, en dedikert premium traileradministrasjonsløsning designet for å hjelpe transport- og logistikkbedrifter som bruker langdistansetilhengere.

Webfleet Trailer er et proaktivt overvåkings- og rapporteringsverktøy fullt integrert med Webfleet telematikkplattformen, og gir flåteledere én enkelt plattform for kjøretøyene og tilhengerne sine.

Webfleet Trailer kan kobles til alle større elektroniske bremsesystemer (EBS). Ved å overvåke tilstanden til tilhengeren gjennom kobling av EBS til tilhengerfeilsystemer som bremsing og stabilitet, bidrar løsningen til å forbedre sikkerheten og sikkerheten. Sanntidsoversikten over lastedata gjør det lettere for flåteansvarlige å overholde tillatt lastevekt og kan redusere risikoen for å tippe på grunn av overlastede tilhengere.

Praktisk informasjon som lastestatus gjør at flåteledere kan forbedre trailerutnyttelsen og redusere tomkjøring. Webfleet Trailer reduserer også risikoen for havari og planleggingsavbrudd ved å oppdage dekkproblemer i tide: Tilhengere utstyrt med TPMS (Tyre Pressure Monitoring System) kan få tilgang til gjeldende og historiske data med trykk eller temperaturrapporter om unormale dekk. Innsamling av informasjon om dekktrykk kan bidra til å forlenge dekkenes levetid, forbedre drivstofføkonomien og redusere CO2-utslipp.

Webfleet Trailer identifiserer tilhengerhavari og vedlikeholdsoppgaver, og hjelper bedrifter med å spare penger ved å redusere nedetid og forlenge trailerens levetid gjennom dynamisk proaktivt vedlikehold.

«Med Webfleet Trailer tilbyr vi et proaktivt overvåkings- og rapporteringsverktøy som går langt utover spor og spor,» sa Taco van der Leij, visepresident for Webfleet Europe hos Bridgestone Mobility Solutions. «Tilhengere er ryggraden i langdistansegodstransport, men det kan være en utfordring å administrere flere trailere. Ved å tilby en enkelt plattform for alle kjøretøy og tilhengere med sanntidsinformasjon og handlingskraftig innsikt, støtter vi disse selskapene i deres søken etter maksimal tilhengerytelse, kostnadsbesparelser og forbedret sikkerhet. .

Webfleet Trailer presenterer Bridgestones E8-engasjement. Det er den brede globale distribusjonen av verdiene som Bridgestone lover å overføre til samfunnet, kunder og fremtidige generasjoner på åtte prioriterte områder: Energi, Økologi, Effektivitet, Utvidelse, Økonomi, Emosjon, Ease og Empowerment. Webfleet Trailer er en del av utvidelsen ved å fokusere på non-stop mobilitet og innovasjon som holder mennesker og verden i bevegelse.

Webfleet Trailer er tilgjengelig i alle europeiske regioner der Webfleet tilbyr tjenester (Benelux, DACH, UKI, Spania, Frankrike, Italia, Sverige, Danmark, Norge, Ungarn, Portugal, Tsjekkia og Polen).

Natassian Ullmann

Frilans popkulturelsker. Typisk nettguru. Prisvinnende gründer. Hengiven bacon-banebryter. Musikkviter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *