Frankrike-Norge-finalen: «En total mangel på respekt!» Hvorfor noen sportspersonligheter er rasende før verdenshåndballfinalen

det nødvendige
Håndballspillerne til det franske laget utfordrer Norge denne søndagen 17. desember for å prøve å vinne en tredje verdensmestertittel.

Denne søndagen 17. desember møter Frankrike Norge, tittelforsvarer, i finalen i håndball-VM. Et møte som skal sendes i sin helhet på beIN Sport (betalkanal), men hvis sending blir kuttet av TF1-gruppen, med hensyn til ukryptert og gratis kringkasting. Dermed vil første halvdel være synlig på TF1, deretter vil seerne bli invitert til å bytte til TMC for andre. En avgjørelse fra gruppen som ikke ønsket å utsette utgivelsen av avisen klokken 20.00.

Les også:
Frankrike-Norge: hvorfor finalen i verdensmesterskapet i håndball sendes på to forskjellige kanaler

Fremme kvinneidrett

En avgjørelse som ikke fungerer for noen. Dette er spesielt tilfellet med den tidligere tennisspilleren, Marion Bartolli, som sterkt kritiserte valget av TF1-gruppen, i Grandes Gueules du sport i morges, på radioen til RMC: «Jeg kan ikke akseptere det … Det er en kamp i året. Det var muligheten til å fremme kvinnesporten», erklærte hun, og beskrev selv denne avgjørelsen som en «total mangel på respekt» overfor damelaget i håndball.

Philippe Bana, president i det franske håndballforbundet, kom også tilbake til emnet i samme program. Uten å ville kritisere TF1-gruppen for mye, understreket han viktigheten av å «ta mer risiko for kvinneidretten».

«Vi kan gjøre fantastiske ting. De siste årene har TF1-gruppen satset mye med beIN Sports på håndball, damehåndball. Men kanskje kan vi ta ytterligere risiko. I 1999, første gang det er et Frankrike-Norge, er ikke planlagt at kampen skal sendes på France TV Jeg ringer sportsminister Marie-George Buffet som ringer presidenten i France Télévisions Michèle Cotta Michèle Cotta gjør det Michel Druckers show forsvinner og jenter spiller foran av 11 millioner seere. Når du vil, kan du.» erklærte presidenten i FFH.

Når det gjelder spørsmålet om manglende respekt for laget igjen, har Philippe Bana ting å si: «Jeg vet ikke om det er mangel på respekt. Men det er mangel på omtanke rundt måten fransk sport har blitt behandlet på. i lang tid.»

Les også:
Frankrike-Norge finalen i håndball-VM: når og på hvilken kanal du skal se Bleues-kampen

The Blues skal denne søndag kveld prøve å vinne sin tredje verdenstittel og styrte nordmennene, regjerende verdensmestere.

Jakob Larsen

Sosiale medier-narkoman. Frilanstenker. Hipstervennlig alkoholfan. Popkulturnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *