Energofirma «Jauda» og norske «Griptel» opprettet selskapet «Gripsteel»

Produsent av elektrisk utstyr og elektrisk materiell AS «Energofirma «Jauda»» og Norge selskapet «Griptel» registrerte et nytt SIA-selskap «Gripsteel» forrige uke, ifølge informasjon fra «Firmas.lv».

Innholdet fortsetter etter kunngjøringen

Reklame

Aksjekapitalen i det nyopprettede selskapet er 222 222 euro. 55 % av kapitalen til «Gripsteel» tilhører «Griptel», og 45 % til «Energofirma «Jauda»».

Styreleder i Griptel Ditlefs De Vibe er utnevnt til styreleder i «Gripsteel», mens Pals Bjordals, styreleder i «Energofirma «Jauda» Kristaps Bleija og medlem av styret. av «Energofirma «Jauda» Jolanta Šterna ble utnevnt til medlemmer av styret.

Den juridiske adressen til «Gripsteel» er i Krustpils 119A, Riga, som også er den juridiske adressen til «Energofirmas «Jauda»».

«Gripsteel» ble registrert i handelsregisteret 6. juni 2022, men beslutningen om å etablere selskapet ble tatt 3. mai i år.

«Energofirma «Jauda»» ble registrert i 1991 og aksjekapitalen er 1.523.900 euro. Energofirma «Jauda» eier også 60,1% av SIA «Jauda D» og 35% av SIA «Energokompleks».

I 2020 var omsetningen til «Energofirmas «Jauda»» 12,768 millioner euro, 22,9 % mindre enn året før, men selskapet gikk med et overskudd på 164 645 euro, mot et tap på 421 238 euro året før. Selskapets økonomiske resultater for 2021 er ennå ikke offentliggjort.

Sonja Ege

Banebryter for mat. Leser. Internett-forsker. Zombie fan. Vennlig gründer. Innadvendt. Nettelsker

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *