Energa Wybrzeże Gdańsk tapte to ganger i Norge, men ser overskudd

Energa Wybrzeże Gdańsk spilte ytterligere to vennskapskamper før starten av Orlen Superliga. I Norge møtte de OIF Arendal og Nærbo IL, og tapte henholdsvis 30:41 og 24:26. – Dette var veldig verdifulle kamper. Resultatene av forberedelsesperioden er av underordnet betydning for oss. Vi streber etter å introdusere nye spillere så raskt som mulig og bringe hele laget sammen, sa trener Jakub Bonisławski.

Energa Wybrzeże Gdańsk deltok på minitreningsleir i Norge 11.-13. Beskyttet Mariusz Jurkiewicz Og Jakub Bonisławski de spilte to vennskapskamper der, som hovedsakelig hadde som mål å forberede laget bedre til den kommende Orlen Superliga-sesongen ved å spille mot lag med forskjellige stiler.

Energa Wybrzeże Gdańsk har lansert abonnementer.  Sjekk prisene deres
Energa Wybrzeże Gdańsk har lansert abonnementer. Sjekk prisene deres

Gdańsk-teamet reiste til Naerbo i en veldig lik formasjon som den som hadde reist til Sverige to uker tidligere. En ung quarterback ble med i spilllaget, Tomasz Kiejdo. Han var fortsatt savnet Kornel Poźniak Og Wiktor Tomczak. Han dro heller ikke til Norge Mateusz Jachlewski.

Energa Wybrzeże Gdańsk – OIF Arendal 30:41 (13:19)

Side: Witkowski, Zakrzewski – Będzikowski, Papaj, Niedzielenko, Pieczonka, Peret, Siekierka, Milicević, Powarzyński, Stępień, Domagała, Kiejdo, Papina

I den første kampen møtte Gdańsk-laget OIF Arendal fra den norske Premier League, som i forrige sesong kom til 1/16-finale i EHF Europacup. Uten sin mest erfarne håndballspiller tapte Energa Wybrzeże for nordmennene 30:41.

Naerbo IL – Energa Wybrzeże Gdańsk 26:24 (13:12)

Side: Witkowski, Zakrzewski – Będzikowski, Papaj, Niedzielenko, Pieczonka, Peret, Siekierka, Milicević, Powarzyński, Stępień, Domagała, Kiejdo, Papina

På sin side, i den andre kampen, møtte Wybrzeże Naerbo IL, laget som var vertskap for Leon Wallerand-minnesmerket i vinter. Dette er laget som vant EHF European Cup i sesongen 2021/2022. Denne kampen var mye heftigere og jevnere enn kampen mot Arendal og endte med et minimalt tap 24:26.

– Vi spilte der to svært verdifulle kamper for oss. Spillerne etterlot mye helse på banen. Ved å konkurrere mot så godt trente spillere når det gjelder fysiske, tekniske og taktiske ferdigheter, ser vi hva som må jobbes med og i hvilken retning vi skal gå. Som et lag vurderer vi ytelsen som god, noen ganger veldig god. Resultatene av forberedelsesperioden er av underordnet betydning for oss. Det vi fokuserer på er å introdusere nye spillere så raskt som mulig og få hele laget til å jobbe sammen – sier Jakub Bonisławski, trener for Energa Wybrzeża.
Leszek Biernacki-minnesmerket.  Energa Wybrzeże på 3. plass, gull til HCB Karvina
Leszek Biernacki-minnesmerket. Energa Wybrzeże på 3. plass, gull til HCB Karvina

  • 29/07, Eskilstuna Guif 27:32 (12:16)
  • 30/07, Eskilstuna Guif 27:33 (11:15)
  • 4/08 – 3. Leszek Biernacki-minnesmerket. HCB Karvina (Tsjekkia) 28:31 (15:14)
    5.08 – 3. Leszek Biernacki-minnesmerket, Granitas Kaunas (Litauen) 33:18 (19:11)
  • 12/08, Nærbo, OIF Arendal (Norge) 30:41 (13:19)
  • 13/08, Naerbo, Naerbo Herrer (Norge) 24:26 (12:13)

Kristofer Nilsen

General bacon-lærer. Arrangør. Tenker. Faller mye ned. Ekstrem ølnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *