En følgesvenn for samskaping av virkeligheten.

  • Jeg er:
    Mann
  • Jeg undersøker:
    Kvinner
  • Plassering:
    Bergen

Hei fremtidig følgesvenn! Jeg leter etter en følgesvenn, partner, vi kan hjelpe hverandre!!!. Jeg ser etter en kvinne med engelsk språk eller ønske om å lære norsk, villig til å jobbe i Norge. Jeg tilbyr å hjelpe først, deretter betale husleie sammen osv, med mindre naturen skaper noe mellom oss og at vi alltid holder sammen. 🙂 Jeg skal bytte bosted pga ny jobb, stedet er > rundt Bergen, Hordaland Vi kan først bli kjent i Polen eller på nett og ordne opp i detaljene. Jeg behandler dette tilbudet seriøst, selv om jeg ikke er så seriøs hver dag :), så jeg ber om seriøse og gjennomtenkte svar, av respekt for begge parter, vær så snill å ikke skriv tekster som «hei, hei, hva skjer, osv» jeg ikke svar på profiler uten bilder. Du er fast bestemt på å skrive det. Kanskje du har andre forslag og krav, jeg er imøtekommende og tolerant slik at du alltid kan komme overens. 🙂 Jeg er en 42 år gammel pen kvinne, med grønne øyne, mørk blond og slank. 175/75. med et rent ark og en organisert fortid. Interesse for personlig utvikling, bøker av denne sjangeren, historie, astronomi. Følelsesmessig moden, å vite hva han vil ha av livet. Jeg liker små og store turer,
Jeg drømmer om å reise verden rundt i campingvogn, selvfølgelig med min livsledsager. Jeg liker fjellreiser, kommunikasjon med naturen (overlevelse). Ser etter en interessant kvinne for å bygge et partnerskap basert på respekt, felles vitser, smil, tillit, ærlighet, støtte hverandre uten sjalusi, løgner Noen få ord om personen jeg ser etter: Kvinnen jeg ser etter er følelsesmessig stødig kone. Solid på bakken, vite hva hun forventer av livet, med humor, med en viss distanse fra seg selv. Ivrig etter å bygge et felles forhold basert på respekt, ærlighet og tillit. Kjære, hm, det har vi ingen innflytelse på, det er en overraskelse, det hadde vært fint om det var for to samtidig 🙂
Kvinnen jeg ser etter må være av lignende bygning og høyde som min (fjellturer, ) Partneren jeg møter er villig til å bo sammen i Norge.

Lignende annonser fra kategorien

Kristofer Nilsen

General bacon-lærer. Arrangør. Tenker. Faller mye ned. Ekstrem ølnerd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *