Dortmund vil ikke at skadde Haaland skal reise til Norge | Fotball

Norge må kanskje stå uten toppscorer Erling Haaland i den kommende VM-kvalifiseringen. Borussia Dortmund ønsker ikke å gi fra seg den 21 år gamle spissen, som er i ferd med å komme seg etter en muskelskade, for den internasjonale perioden.

Haaland har vært skadet i over en uke og mangler derfor også lørdagens seriekamp mot FC Augsburg. Selv om Haaland er innkalt av den norske landstrener Stale Solbakken, ønsker ikke trener Marco Rose å gi slipp på nummer 9 ennå.

«Han blir hos oss inntil videre og ikke gå til det norske landslaget,» sa Rose. Uten Haaland tapte Dortmund Bundesliga-kampen mot Borussia Mönchengladbach (1-0) forrige uke.

Det tyske laget slo Sporting CP midtuke i Champions League takket være et mål fra den oransje internasjonale Donyell Malen: 1-0. Dortmund og Ajax har begge seks poeng i gruppe C etter to kamper.

Norge er i troppen med Orange til VM-kvalifiseringen. Begge land har tretten poeng på seks kamper; basert på målforskjell er det nederlandske landslaget i ledelsen. Nordmennene møter Tyrkia neste fredag ​​i Istanbul og vert Montenegro i Oslo tre dager senere.

Haaland har scoret tolv mål for Norge på femten landskamper. Solbakken har hentet tidligere Ajax, sc Heerenveen og PEC Zwolle-ving Dennis Johnsen for første gang. Johnsen (23) spiller nå for italienske Venezia.

Natassian Ullmann

Frilans popkulturelsker. Typisk nettguru. Prisvinnende gründer. Hengiven bacon-banebryter. Musikkviter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *