Det regner i Skottland, irriterer Ronaldo islendingene

Med mål fra Ulas Solbakken og to mål fra Erling Holland, hvorav det ene ble scoret med et spark fra 11 meter, sørget hjemmelaget for 3:0. I det tredje minuttet av kampens straffetid berget Grigoris Kastans et mål for gjestene.

Avtale mellom Skottland og Georgia

I den andre gruppekampen slo Skottland Georgia 2-0 (1-0) hjemme. Det har blitt rapportert at kampen i Glasgow har blitt midlertidig suspendert på grunn av kraftig regn som gjorde bakken uspillbar.

Det hadde allerede regnet i en time og kampen startet til tross for forespørsler fra trenerne til begge lag om at den skulle utsettes. Skottland tok ledelsen i det sjette minuttet etter at Callum McGregor scoret på corner.

Men etter diskusjoner mellom dommerne og spillerne ble kampen stoppet i det 11. minutt, og kunngjorde at muligheten for å fullføre kampen vil bli vurdert 20 minutter senere.

Da kampen ble gjenopptatt, scoret også hjemmelaget tidlig i andre omgang, og Scott McTominay scoret i det 47. minutt.

I det fjerde minuttet av overtid, etter å ha sett videoreprisen, ble det dømt straffe på hjemmelagets mål, men ballen sendt av Hviča Kvarachelia fløy over mål.

I gruppe A ligger Skottland på førsteplass med 12 poeng på fire kamper, Georgia har fire poeng på tre kamper og Norge har fire, Spania har tre poeng på to kamper, men Kypros har kun vunnet ingen poeng på tre kamper.

Estlendere er maktesløse mot mektige Belgia

Det estiske fotballaget for herrer tapte mot Belgia i Tallinn, mens Østerrike slo Sverige på hjemmebane.

I gruppe F-kampen hjemme tapte Estland 0:3 (0:2) for Belgia.

Romelu Lukaku scoret målene i det 37. og 40. minutt, og Yohan Bakayoko noterte sluttresultatet i det 90. minutt.

I en annen puljekamp i Wien slo Østerrike Sverige 2-0 (0-0) hjemme.

Christoph Baumgartner scoret i det 81. og 89. minutt.

I gruppe F har Østerrike ti poeng på fire kamper, mens Belgia har sju poeng på tre kamper, Sverige – tre poeng, og Estland og Aserbajdsjan har ett poeng hver.

Litauen mislyktes i Budapest

I mellomtiden tapte det litauiske fotballaget for menn for det lokale laget i Budapest.

Litauere tapte mot Ungarn 0:2 (0:1) i gruppe G-spillet.

I det 32. minutt scoret Barnabāšs Varga for hjemmelaget, men i det 83. minutt sikret Rolands Shallaji seieren.

I det andre gruppespillet i Razgrad spilte Bulgaria 1-1 (1-0) med Serbia.

Gjestene svarte på Kirill Despodovs mål scoret i det 47. minutt med Darko Lazovics mål sju minutter ut i spilletid.

Serbia og Ungarn deler førsteplassen i gruppe G med syv poeng på tre kamper. Montenegro har fire poeng, Bulgaria har vunnet to på fire kamper og Litauen har ett poeng på tre kamper.

Luxembourg tar imot Bosnia-Hercegovina som gjest

Det luxembourgske herrelaget i fotball feiret seieren i kvalifiseringskampen til EM (EM) mot Bosnia-Hercegovina tirsdag i Zenica.

Ivandro Sanchez førte gjestene i det fjerde minuttet, men Danel Sinani økte ledelsen i det 74. minutt. I det 56. minutt benyttet ikke Amirs Hadžiahmetović muligheten til å utligne resultatet med straffe.

Ronaldo overrasker Island

Island tapte 0:1 (0:0) mot Portugal hjemme. Cristiano Ronaldo scoret det eneste målet i det 89. minutt.

På det tidspunktet spilte lokallaget allerede i undertall, for i det 81. minutt fikk den islandske midtbanespilleren Villum Villumsons kampens andre gule kort.

Portugals rekord for skjulte mål etter fire kamper er 14-0.

Slovakia slo Liechtenstein

I den tredje kampen i gruppen beseiret Slovakia spillerne fra Liechtenstein 1:0 (1:0).

Denys Vavro scoret for slovakene i det første minuttet av pause i første omgang.

Etter fire runder i gruppe J har Portugal 12 poeng, Slovakia – ti, Luxembourg – syv, Bosnia-Hercegovina og Island – tre poeng hver, men Liechtenstein har ingen poeng.

Moldoviske fotballspillere kjemper tilbake og slo Polen

Moldovas herrelag i fotball vant kvalifiseringskampen for EM (EM) ved å slå Polen tirsdag i Chisinau. Moldova feiret seieren med 3:2 (0:2).

I første omgang førte Arkadiuss Miliks og Roberts Lewandovskis gjestene i ledelsen, men i andre omgang vant hjemmelaget 3-2 med to mål scoret av Iona Nikolaescu og Vladislav Baboglo i det 85. minutt.

Vil innrømme til Albania

I den andre gruppespillkampen i Tourshavn tapte Færøyene 1:3 (1:1) for Albania.

I det 20. minutt førte Nedims Bajrami gjestene i ledelsen, men i det 32. minutt bommet Sokols Cikalleši på en 11-metersstraff, noe som ga hjemmelaget sjansen til å utligne i det første minuttet av spilletid etter Odmar Faero.

I det 51. minutt tok albanerne ledelsen igjen, Kristjan Aslani scoret et mål, men Ernests Muchi sørget for 3-1 i det andre minuttet av kompensasjonstid.

Førsteplassen i gruppe E er okkupert av Tsjekkia med sju poeng på tre kamper, Albania med seks poeng, Moldova med fem poeng på fire kamper, Polen med tre poeng på tre kamper og Færøyene – ett poeng .

Vinnerne av de to første plassene av de ti gruppene vil delta i den endelige turneringen, mens tre andre deltakere i den endelige turneringen vil bli avgjort i mars 2024 under «play-off»-kampene i ligaene A, B og C i nasjonene . Liga.

EM vil finne sted i ti tyske byer fra 14. juni til 14. juli 2024.