Det latviske hockeylagets deltakelse i testturneringen i Norge er bekreftet

Latvias hockeylandslag Det skal spilles to testkamper i Trondheim i november, fikk vi vite Det latviske hockeyforbundet.

lukke-annonse

Innholdet fortsetter etter kunngjøringen

Reklame

Det latviske hockeylaget ledet av Harijas Vītoliņš møter det lokale laget fra Norge 10. november klokken 20.00, men en dag senere, på Lāčplēš-dagen, klokken 20.00 skal spille mot det danske landslaget. Kampene skal etter planen sendes direkte på plattformene «Go3» og «TV6».

Alle kampene i «MECA Hockey Games 2022»-turneringen i Trondheim finner sted i ishallen «Leangen».

Det latviske landslaget reiser til den norske byen Trondheim 8. november, hvor de gir isundervisning to dager før turneringen.

Norge vil også være en rival til laget vårt ved verdensmesterskapet i 2023, som finner sted i Riga og Tammerfors. Siden et stort antall latviske statsborgere bor i Norge, planlegger Riga-organisasjonskomiteen for verdensmesterskapet i 2023, samt hovedturneringsmaskoten – pinnsvinet Spaikij, å besøke denne novemberturneringen.

Sammensetningen av det latviske landslaget for «MECA Hockey Games 2022»-turneringen vil bli kjent tidlig i november.

Det har allerede blitt rapportert at Vītoliņš bestemte seg for å teste hockeyspillere i disse kampenesom aldri har hatt muligheten til å bevise seg i landslagskamper.

Det latviske ishockeylaget til Det internasjonale ishockeyforbundet (IIHF) vil reise til Slovakia i den planlagte pausen i desember. I denne turneringen møter Latvia Norge og turneringsarrangørene Slovakia.

Sonja Ege

Banebryter for mat. Leser. Internett-forsker. Zombie fan. Vennlig gründer. Innadvendt. Nettelsker

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *